Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Ngorongoro Crater Lodge

andBeyond Ngorongoro Crater Lodge

Ngorongoro Conservation Area

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Ngorongoro Crater Lodge har en fantastisk beliggenhed på kanten af Ngorongoro Crater, og udsigten er særdeles storslået. Lodgen er en af de mest unikke lodges i Afrika og i en klasse for sig.

 

Beliggenheden

Ngorongoro Crater Lodge er en af de få lodges, der ligger på kraterkanten i Ngorongoro området. Beliggenheden er helt unik, og udsigten over krateret er storslået fra alle steder på lodgen. Lodgens beliggenhed betyder, at du kan komme tidligere ned i krateret og være der i længere tid end gæster fra lodges, der ligger udenfor Ngorongoro conservation area.

 

Din dag på Ngorongoro Crater Lodge

Safarien er i åbne jeeps, og der er mulighed for morgen- og eftermiddags-safari eller heldagssafari med picnickurv. Man oplever de her solnedgangs-stop, hvor man tager en drink på savannen et smukt sted, hvilket er muligt alle steder og er en rigtig god oplevelse. Du kan få udleveret en kikkert, som returneres før afrejse.
Der er mulighed for guidede vandreture på Ngorongoro kraterkanten, besøg til Masai landsby eller den nærliggende Olduvai-kløft.

Lodgen

Der er tre separate lodges i Crater Lodge: North Camp med 12 suiter, South Camp med 12 suiter og Tree Camp med 6 suiter. De er adskilte og har hver deres lounge og spiseområder, så det føles småt og personligt. I hver lodge finder du en overdådig lounge med åben pejs, tæpper, antikviteter, bronzestatuer og gamle bøger, som alt sammen er med til at give en special stemning.
Suiterne er store og har pejs, rummeligt badeværelse med badekar og lysekroner lavet af masaier. Vinduerne er fra gulv til loft og har en spektakulær udsigt over krateret.
Madniveauet er højt, og den personlige betjening er uovertruffen. Lodgen tilbyder massage på værelset, og du har din egen vært/butler. Børn skal være minimum 6 år for at kunne deltage på safari.

 

Bæredygtighed

Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrika fonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen, der undervises og uddannes. Indkøb foretages lokalt, så de lokale landmænd støttes. Der er vandbehandlingsanlæg, som genbruger vandet. Der udleveres en glasflaske til opfyldning som erstatning for plasticflasker.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på andBeyond Ngorongoro Crater Lodge

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder