Skukuza Rest Camp - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Skukuza Rest Camp - Krüger National Park

Skukuza Rest Camp

I Krüger National Parks sydlige del

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Skukuza er en af de offentlige camps i Krüger National Park. Den er velegnet for alle som ønsker at opleve safari i et godt område og et lavt  budget. Campen er self catering, der er supermarked restauranter osv. og I ser mange dyr i dette område.

 

Beliggenhed

Skukuza ligger midt i Krüger National Park sydlige. Fra campen er der en smuk udsigt udover Sabie floden og til den gamle Skukuza togbro.  Nærmeste lufthavn er Hoedspruit Airport som ligger 80 km, 1,5 times kørsel væk.

 

Campen

48 hytter og plades til .....

Supermarked, 3 restauranter, 2 swimmingpools,

 

Din dag på Skukuza Rest Camp

Du kø. En om morgenen og en om eftermiddagen. I kan erstatte morgensafarien med en vandre safari på omkring 2,5 time, ledsaget af en guide. Bliver I på campen kan I også se dyr som kommer for at drikke. I kan også blot slappe af i de store dejlige bløde sofaer samt nyde den lille swimmingpool med en drink i hånden.

 

Bæredygtighed

ingen meldinger

 

Personligt minde

Allerede den første dag så vi dyr ved campen. En hyæne kom tæt forbi og senere en stor elefant for at drikke af vandhullet ved campen. Vores værter var skønne, opmærksomme og meget imødekommende. Jeg fik mit helt eget telt uden beregning og vores safari guide og chauffør gjorde alt hvad de kunne for at finde og spotte dyr til os. Vi fik mange oplevelser og nød hvert et minut. Vi kan ikke anbefale området i december og januar grundet for tæt vegetation men alle andre tider på året kan vi anbefale Shindzela.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Skukuza Rest Camp

Krüger National Park og Panorama Ruten

Voksen   Barn u .12   12 dage

Læs mere

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer