Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Satara Rest Camp - Krüger National Park

Satara Rest Camp

I Krüger National Parks midterste del

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Satara den tredje største Rest Camp i Krüger National Park. Campen er self catering, der er supermarked restauranter m.v.  Området er et af de bedste steder at se løve, leopard og gepard.

 

Beliggenhed

Satara ligger lidt syd for midten i Krüger National Park med udsigt til savanne og buskland. Nærmeste lufthavn er Skukuza Airport som ligger 92 km væk eller Hoedspruit East gate Airport som ligger 115 km væk

 

Campen

152 Bungalows med 2 og 3 senge, aircondition samt eget bad og toilet. 10 gæstehytter er med 5 eller 6 senge. 3 gæstehuse er med plads til 6, 9 eller 10 gæster. Der er 100 campingpladser med El-stik til 6 gæster pr. plads. Der er fælles vaskeområder og madlavningsfaciliteter ligesom på danske og europæiske campingpladser. Yderligere faciliteter inkluderer elektriske kogeplader, grill og ildsted (Boma).

 

Hertil er der et 10-sengs Frankel-gæstehus, 9-sengs Stanley-gæstehus og 6-sengs Wells-gæstehus. Disse huse ligger privat for sig selv med udsigt til et vandhul hvor der kommer dyr.

 

På Satara er der også restaurant, supermarked samt en tv-stue.

Området, fugle og dyrelivet

Satara er et af de bedste områder for at se løve, leopard og gepard. Ligeledes kan du se fugle fra Sweni Bird Hide. Grundet hele området er frugtbart græsningsland tiltrækkes store flokke af antiloper og andre græsædere. Det betyder at de store katte ofte ses da deres byttedyr er rigt repræsenteret her. Der er både løve, leopard og gepard i området. Selvom der ikke er større floder i området er der vandløb, 3 dæmninger og 6 vandhuller i området, hvilket giver dig rig mulighed for at få øje på The Big Five .

Generelt vildt omfatter blå gnuer, zebra, vandbukke, giraf og den allestedsnærværende impala. Næsehorn, bøffel og elefant ses også. Satara har et væld af fastboende fugle. Særligt fremtrædende er Rødnæbbet Buffalo Weaver, Burchells stær, Giant Eagle, Pearl ugle og biædere.

 

Faciliteter

Hæveautomat, førstehjælp, restauranten, reception og information, tankstation, restaurant og cafeteria samt supermarked og souvenir shop. Picnicområde med Boma i for dagsbesøgende, swimmingpool med legeplads, fælles køkkenområde, møntvaskeri, bestik og tallerkener (fra receptionen) samt begrænset TV i familie bungalows. Sidst et Eco Information Center og Amfiteater

 

Personligt minde

Ingen tvivl om at Satara ligger i løveland. Om natten kunne jeg høre løver brøle ude på savannen.

Satara

Rejser hvor du kan bo på Satara Rest Camp

Krüger National Park og Panorama Ruten

Voksen fra 14.000 kr.

Barn u .12 fra 10.000 kr

9 dage

Læs mere

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer