Lower Sabie Rest Camp - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Lower Sabie Rest Camp - Krüger National Park

Lower Sabie Rest Camp

I Krüger National Parks sydøstlige del

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Lower Sabie er en af de offentlige camps i Krüger National Park. Den er velegnet for alle som ønsker at opleve safari i et godt område og et lavt  budget. Campen er self catering, der er supermarked restauranter osv. og I ser mange dyr i dette område.

 

Beliggenhed

Lower Sabie ligger i Krüger National Parks sydøstlige del med en smuk udover Sabie floden. Nærmeste lufthavn er Skukuza Airport som ligger 80 km, 1,5 times kørsel væk.

 

Campen

Lower Sabie leret i 2009 som en simpel camp til ophold når man var på vandre safarier. I dag er den vokset til en hyggelig og autentisk telt camp. Hvert telt har veranda, eget badeværelse og store senge med myggenet udover. Der er hyggeligt ildsted, boma, og en lille swimmingpool samt bar og loungeområde, hvor man samles for en drink omkring dagens spændende oplevelser. Safaris foregår i åbne safarikøretøjer men også vandresafaris udføres i bushen af stedets guider.

 

Der er plads til maksimalt 16 gæster på Shindzela hvilket gør at du bliver forkælet at stedets værter.

Din dag på Lower Sabie Rest Camp

Der er udføres klassiske safarier i åbne 4x4 køretøjer. En om morgenen og en om eftermiddagen. I kan erstatte morgensafarien med en vandre safari på omkring 2,5 time, ledsaget af en guide. Bliver I på campen kan I også se dyr som kommer for at drikke. I kan også blot slappe af i de store dejlige bløde sofaer samt nyde den lille swimmingpool med en drink i hånden.

 

Faciliteter

Shindzela nemt kan fjernes uden at efterlade aftryk i naturen.

 

Personligt minde

Allerede den første dag så vi dyr ved campen. En hyæne kom tæt forbi og senere en stor elefant for at drikke af vandhullet ved campen. Vores værter var skønne, opmærksomme og meget imødekommende. Jeg fik mit helt eget telt uden beregning og vores safari guide og chauffør gjorde alt hvad de kunne for at finde og spotte dyr til os. Vi fik mange oplevelser og nød hvert et minut. Vi kan ikke anbefale området i december og januar grundet for tæt vegetation men alle andre tider på året kan vi anbefale Shindzela.

Satara billeder

Rejser hvor du kan bo på Lower Sabie Rest Camp

Krüger National Park og Panorama Ruten

Voksen   Barn u .12   12 dage

Læs mere

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer