Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Lower Sabie Rest Camp - Krüger National Park

Lower Sabie Rest Camp

I Krüger National Parks sydøstlige del

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Lower Sabie er den femte største camp i Krüger National Park. Der er en fantastisk udsigt til Sabi floden og der kan ses mange dyr fra campen.

 

Beliggenhed

Lower Sabie ligger i Krüger National Parks sydøstlige del med en smuk udover Sabie floden. Nærmeste lufthavn er Skukuza Airport som ligger 80 km, 1,5 times kørsel væk.

 

Campen

58 bungalows med 2 og 3 soveværelser med eget bad og toilet, køleskab og aircondition. 26 hytter med 1 – 5 værelser indeholdende køleskab og aircondition.  Fællesbad og toilet bruges.

 

24 safari telte med 2 enkeltsenge placeret på pæle, køleskab, ventilator og en lille veranda. Nogle af safari-teltene har udsigt over floden. I bungalows, hytter og telte er der ingen bestik eller køkkenredskaber. Der er fælleskøkken med elektriske komfurer.

 

2 familie huse med fem soveværelser eget badeværelse, tekøkken, køleskab og aircondition. 1 lækkert gæstehus, Keartland Guest House, med 7 senge samt eget bad og toilet. Der er aircondition, DSTV, en carport og en vidunderlig udsigt over Sabie-floden. Husene kan bestilles fuldt udstyret med alle køkkenredskaber og det skal reserveres i god tid da det er meget populært.

 

33 campingpladser med EL - stik, fælles bade og toiletter samt madlavningsfaciliteter. Max. 6 gæster pr. plads.

Området, fugle og dyreliv

På grund af floden er der et rigt dyreliv omkring campen. Bl.a. kan I se løver, geparder, elefanter, flodheste, næsehorn, store flokke af bøfler samt en meget høj koncentration af vortesvin. Sidst ikke mindst er der leoparder.

 

Fugle skjul

Der ligger et fugleskjul, Nhlambanyathi, 11 km fra Lower Sabie Camp, med en platform med udsigt over en rolig sø. Ligeledes er der Mlondozi-dæmningen som er et godt sted at se vandfugle samt den nærliggende Sunset Dam som er et af de fineste steder i Kruger National Park til at observere skarv, hejre, isfugl og storke som Marabou, sadelnæbbet, uldnakket, gulnæbbet, åbennæbbet og sort stork.

 

Picnic steder

De 2 mest populære picnicsteder i Lower Sabie Camp-området er Nkhulu, ved Sabie-floden mellem Skukuza og Lower Sabie Camp samt Tshokwane mod nord, i skyggen af ​​et enormt pølsetræ med de store frøkapsler, der kan veje alt op til 10 kg. Mlondozi-picnicstedet i Lebombo-bjergene er også et ideelt sted for en spise pause.

 

Faciliteter

Reception og information, tankstation, restaurant og cafeteria, Supermarked og souvenir shop, swimmingpool, fælles køkken og vaskeområde, førstehjælp, picnicområde for dagsbesøgende samt camping plads

 

Personligt minde

Allerede med det samme så vi dyr fra campen. Da vi trådte ud på den store træterasse ved restauranten med udsigt over Sabie floden kunne vi se Waterbuck, bøfler og flodheste gå ved floden. Lower Sabie giver en god oplevelse og har lidt en Wauu faktor grundet de store bjælke og træ konstruktioner.

Satara billeder

Rejser hvor du kan bo på Lower Sabie Rest Camp

Krüger National Park og Panorama Ruten

Voksen fra 14.000 kr.

Barn u .12 fra 10.000 kr

9 dage

Læs mere

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer