Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Letaba Rest Camp - Krüger National Park

Letaba Rest Camp

I Krüger National Parks øverste del

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Letaba er den femte største Rest Camp i Krüger National Park og campen har en dejlig afslappet atmosfære. Campen er self catering, der er supermarked samt restaurant og I ser mange dyr i dette område.

 

Beliggenhed

Letaba ligger lidt nord for midten i Krüger National Park med en smuk udsigt udover Letaba floden.  Nærmeste lufthavn er Phalaborwa Airport 53 km væk eller Hoedspruit East Gate Airport som ligger 138 km væk.

 

Campen

Der er 86 bungalows med aircondition og eget bad og toilet (de fleste med 3 senge). 10 gæstehytter med flere soveværelser, 10 permanent møblerede safaritelte. I alle bungalows, hytter og telte er der er bestik og tallerkener. Hertil er der 60 campingvognspladser med elstik. Der er fælles vaskeområde og madlavningsfaciliteter ligesom i Europa og på danske campingpladser. Herudover har Letaba 2 gæstehuse for større grupper - Fish Eagle og Melville, med plads til henholdsvis 8 og 9 personer.

 

Campingpladsen har store græsplæner, høje skyggefulde træer som Sycamore Fig, Natal Mahogni, Sausage Tree og Apple Leaf. Der er pæne bade og toilet faciliteter og uden for hegnene omkring Letaba kan f.eks. den plettede hyæne ses som patruljerer sine områder om natten.

Området, fugle og dyrelivet

Selve campen har som nævnt højre træer, store græsplæner og adskillige arter af Aloe og Impala lilje. Aloerne tiltrækker en række forskellige fugle, herunder White Bellied og Marico Sunbird, Crested Barbet, Black Headed Oriole og Black Eyed Bulbul. Året rundt ses Guinea fowl, Barred og Scops owl kan ses på Letaba Rest Camp medens Giant EagleOwl og Fisheagles regelmæssigt registreres langs floden. Letaba betyder 'flod af sand', og den sandede flodleje giver fremragende oplevelser som flodheste, bøfler, Water bucks og især elefanter der ses komme til floden for at drikke.

 

Faciliteter

Hæveautomat, førstehjælp, benzin/tankstation, Education Center og elefant museum, swimmingpool, restaurant, cafeteria, souvenir butik, møntvaskeri, fælles vaskeområde og madlavningsfaciliteter, begrænset Wi-Fi, konference faciliteter samt picnicområde for dagsbesøgende og campingplads.

 

Personligt minde

Vi kom fra syd og Letaba var den sidste camp hvor vi gjorde stop, inden vi skulle køre ud ved Phalaborwa Gaten. Vi fik en sandwich og en cola og nød udsigten over floden. Et stykke nede ad floden kunne vi se flodheste, over os var der et par Cape turtle doves med deres karakteristiske sang og næsten lige foran os gik en flok Water Bucks ude i floden. En skøn oplevelse at nyde dyrelivpå denne måde.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Letaba Rest Camp

Krüger National Park og Panorama Ruten

Voksen fra 14.000 kr.

Barn u .12 fra 10.000 kr

9 dage

Læs mere

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer