Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Pearls Beach Pod

The Pearls Beach Pods

Swakopmund

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Swakopmund er en kystby, der er svær at komme uden om på en Namibia rundrejse. Byen er kendt for sin unikke arkitektur og rige historie. Her er mange aktiviteter som f.eks. sand boarding på de nærliggende klitter, catamaran-ture til sæl kolonier, en oplevelse hvaler og andet dyreliv, samt ørkenture og oplevelse af det lokale dyreliv for ikke at glemme de imponerende solnedgange over Atlanterhavet.

 

Beliggenheden

The Pearls Beach Pods ligger direkte på stranden i Swakopmund. Der er ca. 360 km. til Windhoek, og det er ca. 4 timers kørsel. Ellers er der ca. 350 km. til Sesriem, det tager ca. 4 timer og 30 min,. og ca. 350 km. til Daramaland som tager omkring 4 timer og 30 min.

 

The Pearls Beach Pods

2 unikke beach houses med enten 2 eller 3 soveværelser. Villaerne er eksklusive og moderne indrettet og fuldt udstyret med mad og drikkevarer. I har jeres egen host, der hjælper jer med, hvad I har brug for. Begge villaer er i 3 etager, hvor stueetagen har dobbelt fjernbetjent  garage, fuldt udstyret køkken og bar; spiseområde; opholdsområde og gæstetoilet.

 

Første sal: Soveværelser med eget badeværelse med walk-in brusere; stueområde; adgang til privat balkon.

 

Anden sal: Underholdningsområde; spabad (koldt & varmt); flytbar gasgrill; udstyret køkken og bar; privat terrasse med liggestole, solsenge og terrasse-parasoller.

Din dag på The Pearls Beach Pods

Her er mange forskellige aktiviteter, men en sæl- og delfinbådtur kan klart anbefales. I bliver hentet og kørt til Walvis Bay. Først sejler I ud til østersfarmene og besøger et skibsvrag med mulighed for at spotte flamingoer. Herefter sejler I mod det 100 kvadratkilometer store lagune-område, Pelican Point. Dette område er hjemsted for en stor koloni af Kap-pels sæler. I leder også efter delfiner, pelikaner, hvaler og klumpfisk, mens mågerne flyver og svømmer ved siden af båden. Turen afsluttes med en let frokost med østers og bobler. Herefter går turen tilbage til havnen, og I er en stor oplevelse rigere. I er tilbage i jeres villa ved 12:30 tiden, og I kan så anvende eftermiddagen til at slappe af.

 

Bæredygtighed

Villaerne er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring.

 

Personligt minde

Havde en sight inspection og må sige, at beliggenheden direkte på stranden er helt unik.

Billeder

Se flere overnatningssteder