Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Desert Grace

The Desert Grace

Namib ørkenen

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Hvis du kun har én nat til rådighed i dette enestående land, så bør du overveje at tilbringe den på The Desert Grace. Her vil ørkenens rytme følge dig, mens solen siger farvel og lader dig hvile, inden en ny dag begynder.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger lidt over 300 km. sydvest fra Windhoek, det er lidt over 4 timers kørsel. Ligger ca. 45 km. fra Sesriem og indgangen til Sossusvlei.

 

Lodgen

The Desert Grace er en desiger lodge med 24 bungalows, hvoraf 4 er familieenheder, alle med egen ’plunge pool’. Allerede når du ankommer til receptionen, vil du bemærke de elegante detaljer og unikke elementer. Her er restaurant, og baren har en karakteristisk stil med pink neonbelysning, hvor der står 'One night in Namibia'. Alle Bungalows er moderne med mange detaljer og med blide farvetoner. Minibaren er fyldt med den perfekte gin og tonic, som bare venter på dig.

 

Din dag på The Desert Grace

En køretur ved solnedgang eller tidlig morgen gennem de røde klitter for at udforske dette naturskønne sted er en betagende oplevelse.

 

 

En guidet halvdags-tur til Sossusvlei er et must sammen med oplevelsen af Namib-ørkenen til fods på egen hånd omkring lodgen (I får udleveret et kort i receptionen med 3, 5 eller 7 km. ruter). Efter aftensmaden kan I overveje en kortere guidet vandretur for at se ørkendyr om natten.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfundet og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper, og er den første i deres portefølge, der opført ved hjælp af sandposer i stedet for mursten. Dette har ikke kun en positiv indvirkning på miljøet, det gør også bungalows’ne køligere og meget velisolerede. Herudover har de gråt vand genbrug og regnvandsopsamling, og lodgen kører på solceller. Den har Eco Awards Namibias højeste rating.

 

Personligt minde

Havde en sight inspection og fik en rigtig god fornemmelse af stedet, som er en mere moderne lodge med dejlige bungalows.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på The Desert Grace

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder