Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Ongava Lodge

Ongava Lodge

Ongava private Game Reserve ved Etosha National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Ongava Lodge ligger i et 30.000 hektar stort privat område - Ongava private Game Reserve.

Lodgen er placeret på et lille bakkedrag med en storslået udsigt over området og det aktive vandhul hvor dyrene går til og fra i løbet af dagen.

 

Beliggenheden

Ongava Lodge har indgang lige ved indgangen til Etosha Nationalpark (Etoshas Andersson Gate). Ellers ligger lodgen lidt over 400 km. nordvest fra Windhoek, så det er lidt over 4 timers kørsel. Damaraland ligger ca. 2 timers kørsel væk.

 

Ongava Lodge

Ongava Lodge er beliggende i den privatejede Ongava Game Reserve. Lodgen tilbyder luksuriøs indkvartering i 14 hytter (en familieenhed) med sten og stråtag. De rummelige og komfortable hytter har en suite-badeværelser med badekar og separate brusere indendørs og udendørs. Hytterne er udstyret med aircondition, personlig bar og private, hævede dæk, der giver udsigt over de vidtstrakte sletter i reservatet.

Her er en imponerende udsigt over lodgens vandhul fra hovedloungen og spiseområderne. Der er også en indbydende pool, så I kan køle jer af midt på dagen. Måltider serveres enten i det store spiseområde under stråtag eller på spise-terrassen under stjernerne.

Din dag på Ongava Lodge

I bliver vækket lige inden solopgang, og I bliver budt på lidt kaffe, te og små-snacks. Kl. 06:30 kører I ud for at opspore bushens vildt, alt imens solen står op. Efter et par timer er I tilbage på lodgen til morgenmad/brunch. Herefter er det tid til afslapning. I kan nyde den vidunderlige udsigt eller slappe af omkring poolen. Kl. 15:30 serveres der ”Afternoon Tea”, og så venter eftermiddagssafarien. I kører igen ud for at opleve, hvad bushen har at tilbyde af dyreoplevelser. I har et lille ophold med en drik i bushen, inden I efter ca. 2 ½ time returnerer til lodgen. Her kan I nå en ”sundowner” drink omkring bålet inden aftensmaden.

Da campen ligger i et privat område, er der mulighed for vandresafarier og aftensafarier. I kan også tage på safari i Etosha nationalpark, der ligger lige op ad området.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Ongava, som arbejder inden for områder som naturbevaring. De er en del af bevar the Rhino Trust Namibia, som har til formål at beskytte det ørken-tilpassede sorte næsehorn i det vilde, nordvestlige Namibia. Fra næsten at være udryddelsestruet er næsehornspopulationen nu kommet sig.

Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper og har solceller til opvarmnng af vand. De har gråt vand genbrug og regnvands opsamling. Ongave Lodge er rated næsthøjest af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Havde en sight inspection og var imponeret over udsigten.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Ongava Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder