Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Onduli Ridge

Onduli Ridge

Doro Nawas i Damaraland

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Onduli Ridge er opkaldt efter områdets faste beboer, giraffen. Landskabet er enestående, og beliggenheden giver en fantastisk udsigt over Namibias højeste bjerg, Brandberg.

 

Beliggenheden

Onduli Ridge ligger i det private område Doro Nawas i Damaraland - et område mellem Etosha National Park og Skeleton Coast i Namibia. Eftersom campen ligger afsides, så flyves der til og fra campen. I kan godt køre til campen, hvis I kommer fra Etosha, Swakopmund eller Skeleton coast.

 

Onduli Ridge

Onduli Ridge er designet til at maksimere udsigten over dette ekstraordinære landskab. Hvert rum bliver en udsigtsplads, uanset om det er fra sengen, skrivebordet eller badeværelset. Lamel-lukkede skodder kan åbnes helt, hvilket slører grænserne mellem det indendørs og naturen. De kan også lukkes for fuldstændigt privatliv, hvis det ønskes. Her er seks smukke suiter, som nærmest er bygget ind i naturen. Suiterne har king size senge og inden- såvel som delvist udendørs badeværelser. Der findes aircondition.

 

 

Sengene kan rulles ud på terrassen, så I kan sove under åben himmel og opleve den vilde namibiske stjernehimmel. Fællesområder inkluderer en lounge, bibliotek, spisestue med pejs, bar, bålplads og terrasse med pool. Lodgen ligger tæt på et vandhul, som ofte besøges af vilde dyr.

 

Din dag på Onduli Ridge

Deltag i forskellige, fantastiske aktiviteter såsom besøg ved geologiske seværdigheder som Burnt Mountain, Organ Pipes og Doros Crater, samt klippekunst. Tag på safari hvor I kan opleve elefanter og sorte næsehorn mm. Her er e-mountainbikes og naturvandringer for de aktive.  Nyd sublime retter tilberedt med friske ingredienser og farverige råvarer. Spis under stjernerne på terrassen eller i spisestuen. Del historier omkring bålet og nyd landskabet med de isolerede små bjerge af sten.

 

Bæredygtighed

Lodgen er 100% solenergidrevet, og den er bygget ud fra bæredygtige principper. Suiterne ventilerer så naturligt som overhovedet muligt.

Billeder

Rejse hvor du bor på Onduli Ridge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder