Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Etosha Safari Camp

Etosha Safari Camp

Etosha National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Familievenlig camp med hytter mellem mopanetræerne. En god beliggenhed for den daglige safari i Etosha Nationalpark.

 

Beliggenheden

Etosha Safari Camp ligger cirka 10 kilometer fra Etoshas Andersson Gate. Ligger lidt over 400 km. nordvest fra Windhoek, så det er lidt over 4 timers kørsel. Damaraland ligger ca. 2 timers kørsel væk.

 

Etosha Safari Camp

Campen har 50 hytter, hvoraf 10 er familie-hytter. Hver hytte har myggenet, aircondition, en-suite badeværelse samt verandaer. Campen er bygget som en autentisk landsby med 'township' spisestuer, omkring pejse i de køligere måneder eller udendørs i gården, hvor der er underholdning, og hvor der spilles lokal musik. Her finder I også en swimmingpool.

 

Din dag på Etosha Safari Camp

Udforsk nationalparken og dens fantastiske dyreliv i åbne safarikøretøjer. I kan enten tage på morgen-, eftermiddags- eller heldagssafarier i Etosha Nationalpark.

 

 

I kan også gå på mindre naturvandringer i området for at lære om planter, fugle og andet dyreliv. Varighed 1-2 timer som er enten og morgenen eller eftermiddagen.

 

Bæredygtighed

Campen er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som igennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper og har gråt vand genbrug og regnvandsopsamling. Den er rated næsthøjest af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Safarien i Etosha med en stor løvefamilie på lidt under 20 løver, hvor jeg observerede en parring, var storslået. Etosha Safari Camp er en oplevelse, som ikke minder om andre camp oplevelser, da den er bygget op som en lokal landsby med liv og live musik.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Etosha Safari Camp

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder