Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Eagle's Nest Chalets

Eagle's Nest Chalets

Klein Aus Vista

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Dette er området, hvor Namib-ørkenen begynder at smelte sammen med gyldne græsmarker, hvor vilde heste strejfer frit, og hvor folk engang samledes med diamanthåb. Klein Aus Vista giver den perfekte base for at udforske det sydvestlige Namibia.

 

Beliggenheden

Ligger lidt over 600 km. sydvest for Windhoek. Det er over 600 km. Kørsel, som tager over 6 timer. Der ligger et godt stop undervejs fra Fish River canyon til de røde klitter i Sossusvlei eller omvendt.

 

Eagle's Nest Chalets

Eagle's Nest er en hyggelig overnatningsmulighed med syv stenhytter, der er placeret blandt granitblokke, og som byder på en følelse af afsideshed og ro samtidig med, at den har en fantastisk udsigt over det omkringliggende ørkenlandskab.  Der er en af hytterne, der er en familieenhed. Hver hytte har en pejs, altan, tekøkken og eget badeværelse. Her er ingen restaurant eller personale (men fyldte minibarer), så det handler om at være i naturen og nyde udsigten og stilheden. I kan bruge deres søster-lodge Desert Horse Inn, hvis I har brug for en restaurant (den ligger ca. 7 km. væk).

Din dag på Eagle's Nest Chalets

Tag på en dags- eller solnedgangskørsel i området eller udforsk de talrige mountainbike- og vandrestier, der går rundt om de klippefyldte bakker. Her vil du opdage gamle WW1-skanser, en gammel Hudson-bil fuld af skudhuller fra en næsten glemt skudveksling med diamantsmuglere, udsigtspunkter med ekstraordinære panoramaer, springbok på sletterne og, hvis du er heldig, klipspringere, der sidder på de klippefulde skråninger. Lidt længere væk kan du besøge de vilde heste ved Garub-vandhullet, 20 km mod vest, samt den gamle diamant-minedrift by Kolmanskop og Lüderitz, 100 km derfra. Vend tilbage sent på eftermiddagen og nyd stilheden og ørken-scenarierne

 

Bæredygtighed

Lodgen er en del af Gondwana, der er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia.

 

Personligt minde

Udsigten, stilheden og det at være alene i ørkenen var en stor oplevelse. Havde også en god vandretur i området.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Eagle's Nest Chalets

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder