Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Desert Whisper

Desert Whisper

Namib ørkenen

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Ørkenen kalder, stedet tiltrækker livsnyderne til at opleve ørkenen i et enestående intimt ørken-skjulested. Desert Whisper er kreativt konstrueret med sublime ørkenudsigter og er designet som en privat luksuriøs ørkenoase til to personer.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger lidt over 260 km. sydvest fra Windhoek, hvilket er lidt over 3 timer og 30 min. kørsel. Ligger ca. 60 km. fra Sesriem og indgangen til Sossusvlei.

 

Villaen

Desert Whisper er bygget som en privat ørkenoplevelse med inspiration fra naturen og naturlige former, materialer og farver og er et sted, du måske aldrig har lyst til at forlade. Gå rundt i din åbne stue og spiseområde med den velassorterede bar og det fuldt udstyrede køkken; til dit soveværelse og tilhørende badeværelse med spektakulær udsigt over ørkenen. Nyd udsigten på terrassen med et glas vin eller en varm kop kaffe og gå en tur langs trægangbroen for at tage en dukkert i din personlige ’plunge pool’. Opholdet er inklusive alle måltider, drikkevarer og udflugter arrangeret af jeres egen vært. Alt er privat kun for jer.

Din dag på Desert Whisper

Tag en snak med jeres vært om måltiderne, der skal arrangeres til jer, samt hvilke aktiviteter der tilbydes inden for Gondwana Namib Park. Aktiviteterne er helt private kun for jer og en natur-køretur ved solnedgang med en drink et smukt sted i ørkenen er en dejlig oplevelse. Ellers nyd jeres private hideaway og de dejlige middage.

 

Bæredygtighed

Villaen er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Villaen er bygget ud fra bæredygtige principper. Herudover har de gråt vand genbrug og regnvandsopsamling, og lodgen kører på solceller. Den er top rated af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Jeg havde en sight inspection og blev blæst bagover af udsigten.

Billeder

Se flere overnatningssteder