Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Desert Horse Inn

Desert Horse Inn

Klein Aus Vista

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Dette er området, hvor Namib-ørkenen begynder at smelte sammen med gyldne græsmarker, hvor vilde heste strejfer frit, og hvor folk engang samledes med diamanthåb. Klein Aus Vista giver den perfekte base for at udforske det sydvestlige Namibia.

 

Beliggenheden

Ligger lidt over 600 km. sydvest fra Windhoek, så der er over 600 km. Kørsel, som tager ca. 6 timer. Der ligger et godt stop undervejs fra Fish River Canyon til de røde klitter i Sossusvlei eller omvendt.

 

Desert Horse Inn

Desert Horse Inn er bygget i en stil, der afspejler sent 1800-tals gårdhuse, og som er malet i en dyb, varm sienna, der skinner smukt i den sene eftermiddagssol. Her er 30 værelser/hytter, hvoraf 6 er familieværelser, alle værelser har en veranda, og ellers er her en restaurant, bar og swimmingpool.

 

Din dag på Desert Horse Inn

Tag på en dags- eller solnedgangskørsel i området eller udforsk de talrige mountainbike- og vandrestier, der går rundt om de klippefyldte bakker.

 

 

Her vil du opdage gamle WW1-skanser, en gammel Hudson-bil fuld af skudhuller fra en næsten glemt skudveksling med diamantsmuglere, udsigtspunkter med ekstraordinære panoramaer, springbok på sletterne og, hvis du er heldig, klipspringere, der sidder på de klippefulde skråninger. Lidt længere væk kan du besøge de vilde heste ved Garub-vandhullet, 20 km mod vest, samt den gamle diamantminedriftby Kolmanskop og Lüderitz, 100 km derfra. Vend tilbage sent på eftermiddagen til lodgen og slap af på den øverste træterrasse, omkring pejsen i den hyggelige lounge eller i baren, indtil du ikke længere kan modstå duften af aftensmad.

 

Bæredygtighed

Lodgen er en del Gondwana som er meget bæredygtige, og som igennem deres fund (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia.

 

Personligt minde

Her var rigtig hyggeligt - som taget direkte ud af en western…….. Vandringen i området var storslået.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Desert Horse Inn

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder