Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Canyon Roadhouse

Canyon Roadhouse

Fish River Canyon

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Hyggelig og usædvanlig lodge. Lodgen ligner en gammel vejcafé og er en sjov og anderledes oplevelse og en munter stemning med de rustne gamle Chevys og Fords fra en svunden tid, prydet med skællende piletræer og ørkenflora………

 

Beliggenheden

Canyon Roadhouse ligger over 600 km. fra Windhoek, og transporten hertil tager over 6 timer, så det kræver et stop på vejen. Canyon Roadhouse ligger 30 minutters kørsel fra Fish River Canyons kant og udsigtspunkt, samt en times kørsel fra Ai Ais Hot Springs.

 

Canyon Roadhouse

Canyon Roadhouse er en ombygget gård. Her er 24 værelser med en-suite badeværelser, hvoraf nogle er triple- og familieværelser. Alle værelser åbner op til skyggefulde gårdspladser fyldt med blomster og buske. Blot en kort gåtur fra værelserne fører jer til poolen med udsigt over ørkenen. Det er et fremragende sted at nyde solen.

 

Lodgen er inde såvel som ude dekoreret med gamle biler, vejskilte og hjul, som skaber en sjov stemning. Her er også en bar samt en restaurant.

Din dag på Canyon Roadhouse

Tag på en guided udflugt til canyon udsigtspunkterne enten om morgenen eller om eftermiddagen. Alternativt kan I tage tage en rolig vandretur direkte fra lodgen eller en køretur mod Canyon Lodge for at se zebraer og gnuer på de grønne sletter. Glem heller ikke Ai Ais Hot Springs, som bestemt er et besøg vær.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper og har solpaneler, solvarmesystem, gråt vand genbrug og regnvands opsamling. Den er rated som næsthøjest af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Højdepunktet var den guidede Fish River Canyon udflugt, og ellers synes jeg, at vandreruten omkring lodgen var en rigtig fin oplevelse, hvor jeg både så Gemsbok (Oryx) og bjerg zebraer.

Billeder

Se flere overnatningssteder