Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Canyon Lodge

Canyon Lodge

Fish River Canyon

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Dette er en lille ørken-oase bygget i og ind i naturen, og lodgen mangler bestemt ikke karakter. Canyon Lodge er et ideelt sted, når canyonen skal udforskes.

 

Beliggenheden

Canyon Lodge ligger omkring 650 km. fra Windhoek, og transporten tager ca. 7 timer, så det kræver et stop på vejen hertil. Ligger ellers 20 minutters kørsel fra Fish River Canyons kant og udsigtspunkt og en times kørsel fra Ai Ais Hot Springs.

 

Canyon Lodge

Der er 30 stenhytter, hvoraf 2 af dem er familieenheder. De er bygget omkring klippeformationer. Små stier fører mellem de enorme  klippeblokke til de hyggelige og rustikke hytter. Hver hytte har en dobbelt- eller to enkeltsenge, myggenet og eget badeværelse. Uden for din hytte er der en lille terrasse med bord og stole, hvorfra du kan nyde den fantastiske ørkenudsigt.

 

Hovedbygningen har en restaurant med hyggelig pejs til de kolde aftener og en dejlig terrasse samt en pool at dyppe sig i.

Din dag på Canyon Lodge

Tag på en guided udflugt til canyon-udsigtspunkterne enten om morgenen eller om eftermiddagen. Eller tag på vandreture eller en natur-køretur for at se ørkenen og måske se zebraer og gnuer. Der kan også arrangeres guidede rideture. Glem heller ikke Ai Ais Hot Springs, som bestemt er et besøg vær.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana som er meget bæredygtige og som igennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfundet og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper og har gråt vand genbrug og regnvandsopsamling. Den er rated næsthøjest af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Roen og udsigten fra poolen var enestående.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Canyon Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder