Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Anderssons at Ongava

Anderssons at Ongava

Ongava private Game Reserve ved Etosha National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Anderssons at Ongava ligger i et 30.000 hektar stort privat område - Ongava private Game Reserve.

Her er stor koncentration af dyr, her i blandt både det hvide og det sorte næsehorn. Lodgen har et underjordisk skjulested med udsigt til dyrene og deres vandhul på nært hold.

 

Beliggenheden

Anderssons at Ongava ligger i det private safariområde Ongava Game Reserve. Lodgen er placeret ud til slette og et aktivt vandhul, hvor dyrene går til og fra i løbet af dagen.

 

Anderssons at Ongava har indgang lige ved indgangen til Etosha nationalpark (Etoshas Andersson Gate). Ellers ligger lodgen lidt over 400 km. nordvest fra Windhoek, og det er lidt over 4 timers kørsel. Damaraland ligger ca. 2 timers kørsel væk.

 

Andersson at Ongava

Anderssons at Ongava er beliggende på den privatejede Ongava Game Reserve. Her er 8 suite-hytter, hvor i blandt der er en familieenhed, som består af 2 identiske suiter, der er forbundet af en kort gangbro. Suiterne er designet som en direkte forlængelse af landskabet, og de er rummelige med badeværelse og inde og ude brus, samt en stor privat terrasse med 180 graders panoramaudsigt over bushen.

Vandhullet og det nærliggende skjulte underjordiske udsigtspunkt giver en god og nær udsigt til dyrene. Her er infinity-pool til de varme dage, samt et overdækket og udendørs spiseområde, en rummelig lounge og bar, en nedsænket observations-terrasse samt åbne pejse for at fjerne vinterkulden. En unik namibisk curio-butik samt et bibliotek.

 

Lodgen har også et ”Research Centre”, hvor forskere studerer dyr i laboratoriet og i reservatet. Gæster, der ønsker at interagere med videnskaben og forskningen, der foregår ved Ongava Visitor Centre, kan vandre gennem udstillingsområdet i jeres eget tempo og få en masse interessant viden.

Din dag på Andersson at Ongava

I bliver vækket lige inden solopgang, hvor I bliver budt på lidt kaffe, te og småsnacks. Kl.: 06:30 kører I ud for at opspore bushens vildt, alt imens solen står op. Efter et par timer er I tilbage på lodgen til morgenmad/brunch. Herefter er det tid til afslapning. I kan nyde den vidunderlige udsigt eller slappe af omkring poolen. Kl. 15:30 serveres der ”Afternoon Tea”, og så venter eftermiddagssafarien. I kører igen ud for at opleve, hvad bushen har at tilbyde af dyreoplevelser. I har et lille ophold med en drik i bushen, inden I efter ca. 2 ½ time returnerer til lodgen. Her kan I nå en ”sundowner” drink omkring bålet inden aftensmaden.

 

Da campen ligger i privat område, er der mulighed for vandresafarier og aftensafarier. I kan også tage på safari i Etosha nationalpark, som området ligger op ad.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Ongava, der arbejder inden for områder som naturbevarelse. De er en del af bevar the Rhino Trust Namibia, som har til formål at beskytte det ørken-tilpassede sorte næsehorn i det vilde nordvestlige Namibia. Fra næsten at være udryddelsestruet er næsehornspopulationen nu kommet sig.

 

Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper. Der er anvendt sten og andre naturlige elementer. Konstruktionen af lodgen samt den innovative tagkonstruktion reducerer brug af aircondition. Her er også solceller til opvarmning af vand, de har gråt vand genbrug og regnvandsopsamling.

 

Personligt minde

Var på en sight inspection, og jeg synes deres underjordiske skjulested med udsigt til vandhul, hvor man kom helt tæt på dyrene, var en fed oplevelse.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Anderssons at Ongava

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder