Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

NamibRand Nature Reserve

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

andbeyond Sossusvlei Desert Lodge er en luksuriøs lodge beliggende i hjertet af Namib-ørkenen. Lyset, roen og landskaberne gør dette område til et af Afrikas mest fascinerende områder. Nattehimlen er himmelsk og nærmest et lærred af skønhed, der inviterer til at forbinde dig med naturen.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger i et privat område på 12.715 Hektar, som støder op til NamibRand Nature Reserve. Der er privat landingsbane, og det tager ca. 1 time og 15 min. i lille fly fra Windhoek, og alternativt er der ca. 400 km., som tager 5 timer i bil.

 

Lodgen

Lodgen består af 13 pool-villaer, hvor hver er en familieenhed. Hver villa er rummelig og med aircondition. Her er en dejlig veranda med privat pool, en opholdsstue med pejs til de kolde måneder, et stort ovenlysvindue over sengen til stjernehimlen og et en-suite badeværelse med udsigt over ørkenen.

 

Hele lodgen og gæstefaciliteterne er lavet i pagt med naturen i forskellige niveauer og af glas, sten og stål. Store glaspaneler foldes væk for at få uhindret ørkenudsigt. Her er faciliteter som en bar, en lounge, en vinkælder, et interaktivt køkken og en fælles pool. Her er også et fitnesscenter med udsigt til solopgang og et wellnesscenter med udsigt til solnedgang, der tilbyder både et behandlingsrum med privat spa-bad og et separat vådrums-spa.

Din dag på Sossusvlei Desert Lodge

Ud over at I skal nyde nogle fantastiske middage, så tilbyder Lodgen en masse aktiviteter, så hver dag er forskellig fra den forrige. Men en halvdagsudflugt til den berømte Sossusvlei (kendt for sine høje sandklitter) er et must. Ellers skal I opleve området fra åbne safarikøretøjer, guidede vandreture, ATV eller fra en el-cykel. Der kan også arrangeres Ballon-safari over ørkenen. Husk efter aftensmaden at slå et smut forbi observationstårnet, hvor der er et kraftigt teleskop, der giver jer mulighed for at udforske den utrolige stjernehimmel over ørkenen.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af &Beyond, som er meget bæredygtige, og som igennem Afrika Fonden har en masse projekter, der mindsker deres aftryk på naturen og hjælper lokalbefolkningen og de vilde dyr.

Da lodgen blev redesignet, var det med bæredygtighed for øje. Alt er gennemtænkt med miljøvenlige funktioner, herunder solpaneler på taget, uafhængigt solvarmesystem, gråt vand genbrug og regnvandopsamling. Aircondition i suiterne er solenergidrevet og giver naturlig kølighed. De private pools anvender genbrugsvand, der kompenserer for fordampning. Bruserne er bæredygtigt drevet af vandgenbrugssystemer. Værelsesfryseren er solenergidrevet.

 

Personligt minde

Det er anden gang, jeg har boet på dette fantastiske sted og for kort at nævne, hvad der er helt specielt, så er det roen, servicen, atmosfæren, udsigten, maden og stjernehimlen. Dagsudflugten til Sossuvlei og Deadvlei var også en kæmpe oplevelse.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder