Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Travelers Beach Club

Travelers Beach Club

Bamburi Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Travelers Beach Club er et stort resort med masser af plads. Der en god og velfungerende restaurant med all inclusive. I får meget for pengene og strandhotellet er velegnet til både par og familier. Resortet har en god betjening, en skøn swimmingpool og et dejligt stykke strand lige ude foran.

 

Beliggenhed

Resortet ligger kun 20 km. / 40 min kørsel fra Mombasa International Airport og direkte ud til Bamburi Beach nord for Mombasa by.

 

Om Travelers Beach Club

Der er 140 værelser. Alle værelser har myggenet, aircondition, safebox, minikøleskab, te- og kaffefaciliteter, TV og separat badeværelse med hårtørrer. Der er følgende værelses typer:

 

Almindelig dobbeltværelser

Har en balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til de grønne områder. Der er myggenet, aircondition, safebox, minikøleskab, te- og kaffefaciliteter, TV og separat badeværelse med hårtørrer.

 

Familie værelse

Som ofte r to sammenhængende værelser med plads til to voksne og to - tre børn. Har en balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til de grønne områder. Der er myggenet, aircondition, safebox, minikøleskab, te- og kaffefaciliteter, TV og separat badeværelse med hårtørrer.

 

Travelers Beach Club er velegnet både til par og til familier. Alt er velordnet og byggestilen er i lidt swahili stil med ornamenter og linjer. Stranden er bred og indbydende. Hertil har Travelers Beach Club en dejlig swimmingpool. Her kan I nyde livet og en kort adgang til det Indiske Ocean.

Din dag på Travelers Beach Club

Dagene er skønne med klip klappere og afslapning under velordnede forhold. Bad, svøm og pjask i poolen. Gå tur langs den smukke strand eller løb ud i bølgerne i det Indiske Ocean. Tag en kold drink i poolbaren, slap af i liggestolene under palmerne eller smut ind på et andet Beach Resort, længere nede af stranden, for en frokost.

 

Aktiviteter på stedet:

 

Svømmebassin og separat børnepool.

 

Tennis + Gym + Billard + Minigolf + Bordtennis + Dart + Beachvolleyball + Vandpolo + Vandaerobic

 

Kitesurfing/SUP/kajak (mod ekstra omkostninger)

 

Der er også mulighed for udflugter med bl.a. dykning, solnedgangsture, delfinture og besøg i Mombasas gamle bydel. Det er blot at vælge eller bare slappe af og nyde jeres skønne Beach Resort.

 

Aftenerne på Diani Sea Lodge hyggelige. Lysene, lyden af bølgerne fra havet og det eksotiske islæt giver skøn stemning.

 

Bæredygtighed

Travelers Beach Club er stolte modtagere af Travelife Gold-belønningen.

De har blandt andet formået at reducere affald ved at være et af de første hoteller på kysten, der introducerede genopfyldelige vandflasker på værelset, bruger genbrugspap sugerør og genopladelige batterier.

Billeder

Se flere overnatningssteder