Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Flamingo Hill Tented Camp

Flamingo Hill

Lake Nakuru National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Flamingo Hill Tented Camp er en mindre og meget hyggelig camp, hvor man hurtig føler sig hjemme. Der er store safaritelte af kanvas, som giver den rigtige Afrika- og safaristemning.

 

Beliggenhed

Flamingo Hill Camp er beliggende i Lake Nakuru National Park, smukt anlagt mellem flere af de oprindelige arter, af afrikanske planter og blomster. Fra Nairobi er der 180 km, små 4 timers kørsel, til campen.

 

Campen

Flamingo Hill er en utrolig hyggelig camp, og hele campens område minder om en stor parklignende have. Alle bygninger har store sivbeklædte tage som giver en god stemning af at være i naturen. Der er 25 store safaritelte med en romantisk himmelseng, skrivebord, bad og toilet samt privat veranda med udsigt til den omkringliggende flora og campens træer. Der er swimmingpool, hyggelig restaurant og læseområde med pejs.

Din dag på Flamingo Hill

Fra campen køres morgen- og eftermiddagssafari. Midt på dagen, mellem safarierne, nydes campens hyggelige opholdsområder og f.eks. en svømmetur i swimmingpoolen. Tæt på campen ligger et vandhul, hvor I kan betragte dyrene, der kommer for at drikke.

 

Bæredygtighed

Udover affaldssortering har vi ingen meldinger på, hvor bæredygtig Flamingo Hill er. Campen er endnu ikke rated af Ecotourism i Kenya, men i fremtiden vil det helt sikkert være nødvendigt for campens ry og vurdering.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Flamingo Hill

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer