Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Sands at Chale Island

Sands at Chale Island

Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Sands at Chale Island er en skøn lille ø ud for den sydlige del af Diani Beach. Stedet er eksotisk, lækkert og har den helt rigtige ø-stemning med en vidunderlig pulverhvid sandstrand. The Sands at Chale Island er en skøn kombination af natur, komfort og uberørthed. Øen er 1,2 kilometer lang og 800 meter bred
og er delt i 2 områder. Den ene del har den skønneste lille eksotiske strand. Her kan I til fulde kan nydes det hvide pulver sand og det Indiske Ocean kølige drinks, liggestole og parasoller. Den anden del er en beskyttet mangroveskov, hvor bl.a. skildpadder kommer ind på stranden for at lægge æg.

 

Beliggenhed

Sands at Chale Island ligger helt nede i den sydligste ende af Diani Beach og 550 m. ud fra kysten. Der er 62 km. (2,5 times kørsel) syd for Mombasa lufthavn og 18 km. (20 min kørsel) fra indenrigslufthavnen Ukunda.

 

Om Sands at Chale Island

Hotellet er bygget, så det falder sammen med de smukke omgivelser i bl.a. Swahili stil og med antikke møbler i mørke træsorter.

 

Adgangen til øen er via traktor eller båd afhængig af tidevandet.

 

The Sands at Chale Island har 60 ikke ryger værelser. Der er standardværelser, hytter, suiter og en helt speciel suite bygget på The Rock. Alle værelsestyper er traditionelt møbleret med aircondition, fan, bad/toilet, balkon eller terrasse.

Din dag på Sands at Chale Island

Nyd dagene på den skønne strand og at I er under en solfyldt himmel og parasoller. Her fryser I ikke når du løber ud i vandet. Herudover er der 3 swimmingpools. Hoved poolen, Galana, ligger ved receptionen og har eget vandfald og jacuzzi. Mellem øens 2 tårne med værelser, er der den anden pool, hvor der også er bar samt stor solterrasse og liggestole. Den tredje pool er en saltvandspool, der ligger ved spa- og fitnessområdet, og bygget ind klippen. I skal blot træde et par trin ned, så er I i Det Indiske Ocean.

 

Tag en drink i poolbaren, svøm i det Indiske Ocean eller tilkøb en massage og spa i wellnessområdet. Herudover kan I  samt en række udflugter som bl.a. dykning og snorkling, kajak gennem mangroven, dybhavsfiskeri m.m. Alle udflugter tilbydes direkte fra hotellet.

 

 

Bæredygtighed

Sammen med 17 andre hoteller ved Mombasa kysten, har Sands at Chale forbudt brugen af ​​plastikflasker og sugerør i deres etablissementer. Der tilbydes istedet mineralvand på glasflasker og sugerør af bambus i restauranten. Plastforurenende stoffer driver ud i havet, kvæler skildpadder, kvæler havfugle og fylder delfiners og hvalers maver med affald, indtil de dør af sult.

Af yderligere hensyn til miljøet er der kun strøm på værelserne i tidsrummet fra kl. 18.00 til 10.00 (det gælder dog ikke i reception, bar og restaurant). Hertil er der affaldssortering og planer om installering af solceller til brug for strøm til køleskabe m.v.

Se video om Sands at Chale Island

 

 

– Eksotisk ø stemning under luksuriøse forhold

 

– Vidunderlig strand med hvidt pulver sand

 

– 3 swimmingpools og poolbar

 

– God mad og unikke bungalows

 

Billeder

Se flere overnatningssteder