Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Zilwa Attitude - Mauritius

Zilwa Attitude

Mauritius

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Du finder Zilwa Attitude på den nordlige del af Mauritius nær fiskerbyen Grand Gaube, oppe på kanten af lagunen med udsigt over de nordlige øer i det azurblå Indiske Ocean.

 

På kreolsk betyder Zilwa øboer, og det er den oplevelse, du vil få. Det er som at lande i hjertet af det autentiske Mauritius, og du får muligheden for at leve som øboer under dit ophold i dette lille hjørne af paradis tæt ved havet.

 

Øen byder på et unikt mix af kulturer og landskaber, og især Zilwa Attitude er specielt velegnet for familier.

 

Beliggenheden

Mauritius er en ubeskriveligt smuk ø i det Indiske Ocean. Du finder Mauritius ud for østkysten af Madagascar, og Zilwa Attitude ligger på nordkysten af Mauritius, 5 kvarters kørsel fra Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Du vil opleve et tropisk paradis med alt fra brusende, turkisfarvet vand og hvide sandstrande til robuste bjergtinder og natur-vidundere. Mauritius har en evne til at inspirere sine gæster til at sætte farten ned og ganske enkelt følge øens flow.

 

Resortet

Zilwa Attitude har 214 værelser fordelt på 13 kategorier, klar til at modtage par og familier til et uforglemmeligt ophold på Mauritius. Alle værelser har deres egen identitet med små kreolske gåder og naiv, humoristisk poesi dekoreret på væggene. Her er en afslappet stemning, og der er heller ikke nogen dresscode, som der er på mange andre resorts på Mauritius.

 

Zilwa Attitude har 7 restauranter, hvor du kan nyde alsidige smagsoplevelser med inspiration fra det kreolske, asiatiske, indiske og europæiske køkken.

 

Resortet har 4 swimmingpools, en spa-afdeling med et stort udvalg af behandlinger. For de aktive tilbydes her en lang række vand- og landaktiviteter, som er inkluderet i jeres ophold. Såsom, beachvolley, bordtennis, tennis, petanque, strandfodbold, glasbundsbådtur, kajak, vandcykler, hobie cat-sejlbåde, snorkeludstyr, windsurfing, paddle board og vandpolo.

 

 

 

Resortet har et særligt koncept, hvor I kan få nogle unikke, autentiske oplevelser, som er sammensat af de ansatte, som alle er fra Mauritius. I kan bl.a. komme på Street Food tour i hovedstaden Port Louis eller komme til autentisk middag hjemme hos en af hotellets ansatte

 

Stranden

Det er en fin strand men ikke så lang, dog både bred og eksotisk.

 

Familie

Resortet er specielt velegnet for børnefamilier med et stort udvalg af aktiviteter og en afslappet stemning i børnehøjde. De har mange familieværelser, der inkluderer separat børneværelse.

 

Din dag på Zilwa Attitude

Hvad enten du har brug for at brænde energi af eller genoplade batterierne, så tilbyder Zilwa Attitude et væld af aktiviteter til lands og til vands. Paddleboarding, vand-aerobic, tennis eller tai chi – eller måske at udforske den smukke lagune.

 

I kan også tage den motoriserede tømmerflåde 5 minutter til resortets lille private ø Gran Zil, hvor I kan nyde en dejlig frokost. Mulighederne er uendelige.

 

Hvis I vil ud og opleve Mauritius på egen hånd, så kan I downloade resortets egen app, hvor der vil være forslag til udflugtsmuligheder samt steder på Mauritius, som I kan udforske.

 

Bæredygtighed

I lighed med alle øvrige Attitude hoteller er Zilwa Attitude hotel, Mauritius, en del af de bæredygtige initiativer, der er initieret af Attitude gruppen. Det er Attitude gruppens mål at yde bæredygtig turisme ved at beskytte naturen og støtte det lokale samfund og den lokale økonomi.

 

Billeder

Se flere overnatningssteder