Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Residence - Mauritius

The Residence

Mauritius

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Du finder The Residence Mauritius på øen Mauritius, der ligger ud for østkysten af Madagascar på en kilometer-lang strand af perfekt, hvidt sand langs det azur-bål Indiske Ocean.

 

Inspireret af århundredeskiftets plantage-huse blander The Residence Mauritius sig med den klassiske koloni-stil og vækker en følelse af nostalgi.

 

Bo som de kongelige i værelser, der oser af luksus, komfort og charme med et service-niveau, der er de gamle bygninger værdigt.

 

Øen byder på et unikt mix af kulturer og landskaber, og hvad enten du er på en romantisk ferie eller en strand-ferie med familien, vil du blive fortryllet under den varme glød fra den Mauritiske sol.

 

Beliggenheden

Mauritius er en ubeskriveligt smuk ø i det Indiske Ocean. Du finder Mauritius ud for østkysten af Madagascar, og The Residence Mauritius ligger på østkysten af Mauritius, 1 times kørsel fra Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Du vil opleve et tropisk paradis med alt fra brusende, turkis vand og hvide sandstrande til robuste bjergtinder og naturvidundere. Mauritius har en evne til at inspirere sine gæster til at sætte farten ned og ganske enkelt følge øens flow.

 

Resortet

The Residence Mauritius har 135 værelser og 28 suiter, der alle er meget private, hvilket er med til at sikre din oplevelse og dit privatliv. Værelserne og suiterne er alle store fra 54 kvm til 164 kvm og fordelt over 7 forskellige kategorier som enten har udsigt til haven eller over havet. Værelserne er dekoreret med en blanding enkelthed og elegance. Her nyder man følelsen af fred og ro. Sollyset gennem vindues-sprækkerne skaber en kombination af hvid og beige. Store marmor-badeværelser tilføjer et strejf af dekadence. Hver aften beriges du med nogle få dråber Ylang Ylang, hvilket tilfører din søvn en blid, sensuel duft og afslapning.

 

 

The Residence har 3 restauranter, hvor The Dining Room er både buffet og faste menuer. The Verandah er mere snacks og lette frokoster ved poolen. Den sidste er The Plantation, der er indrettet i en gammel plantageejendom ved stranden. Der er dresscode i restauranterne om aftenen, hvor herrerne forventes at være i lange bukser.

 

Her er mange aktiviteter. Du kan f.eks. spille tennis og volleyball, og du kan dyrke yoga og fitness. Der er vandsportcenter, hvor aktiviteter som vandski og kajak er inkluderet i prisen. For behandlinger og massage så tag en tur i The Sanctuary Spa.

 

Stranden

Stranden er en af de bedste strande på Mauritius med helt hvidt og blødt sand.

 

Familie

Resortet er rigtig godt til familier, da de har mange sammenhængende værelser og masser af aktiviteter og faciliteter til børn samt en børneklub.

 

Din dag på The Residence

Der er ingen grænser for, hvad du kan opleve i løbet af dagen. Berigende, kulturelle ture og udflugter i den idylliske natur. Måske har du lyst til at finde harmonien og balancen i wellness-centret, eller måske skabe den selv ved hjælp af skønheden og sindsroen ved en dykker-ekspedition.

 

Personligt minde

Jeg vil specielt nævne at maden er udsædvanlig god. Herudover husker jeg stranden som både er smuk og med det blødeste sand uden sten og mudret sandbund, som der er på andre strande på Mauritius.

Billeder

Se flere overnatningssteder