Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Outrigger Mauritius Beach Resort

Outrigger Mauritius Beach Resort

Mauritius

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Du finder Outrigger Mauritius Beach Resort på sydkysten af Mauritius. Som på stort set alle andre beach resorts på Mauritius har du her udsigt til brusende, turkisfarvet vand og hvide sandstrande. Og kigger du den anden vej ser du robuste bjergtinder og natur-vidundere. Mauritius har evnen til at inspirere sine gæster til at sætte farten ned og følge øens flow.

 

Outrigger Mauritius Beach Resort er specielt velegnet for familier.

 

Beliggenheden

Velkommen til Outrigger Mauritius Beach Resort, der ligger på den vilde sydkyst af Mauritius i det Indiske Ocean en lille times kørsel fra Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport.

 

Resortet

Outrigger Mauritius Beach Resort har 181 værelser/suiter, fordelt på 7 kategorier, klar til at modtage par og familier til et uforglemmeligt ophold på Mauritius. Især deres familieværelser er rigtig gode. De inkluderer separat børneværelse med køjesenge, så forældrene har privatliv, når børnene er lagt i seng.

 

Resortet har 3 restauranter med såvel Mauritiske som internationale retter på menuen. Der serveres også veganske retter. Deres hovedrestaurant Mercado serverer buffet med en masse "live cooking stationer", hvor der tilberedes retter fra det meste af verden. The Plantation Club er en mindre restaurant, der serverer lokal mauritisk mad "A la carte". Herudover er der både vin- og romsmagning på separate faciliteter.

 

Her er masser af aktiviteter til vands som kajak, windsurfing, sejlads, snokeltur og tur i båd med glasbund, så I kan opleve revet med de mange farvestrålende fisk. Landaktiviteter er der også rigeligt af, f.eks. tennis, bordtennis, strandvolley og en børneklub med aktiviteter for de mindre børn. Der er også en spa, fitness og 4 swimmingpools.

Stranden

Det er en dejlig autentisk strand og lagune, men der er lidt småsten og koraller på sandbunden.

 

Familie

Resortet er rigtig godt til familier, da de har rigtig gode familieværelser, en afslappet stemning med plads til alle og en masse aktiviteter for børn.

 

Din dag på Outrigger

Her i Bel Ombre naturreservat, er det lige så let at finde spændende oplevelser, som det er at finde fredelige steder, hvor du kan slappe af. Nyd oplevelsen af et lifetime hike i et af UNESCOs verdensarvs-områder eller svøm en tur med delfinerne......

 

Du kan også slappe af på den private strand eller omkring en af de dejlige swimmingpools. Outrigger Beach Resort har alt: afslapning, romantik og familie-oplevelser. ”Afternoon tea” og forkælelse i Navasana Spa.

 

Måske vil du afprøve Outrigger’s mauritiske køkken eller rom-smagning. Herefter kan du nyde solnedgangen med livlig sega musik, tage på en kitesurfing-tur eller en tur i båd med glasbund for at opleve den fredede lagune, der er hjem for mere end 70 tropiske og farvestrålende fiskearter og mange koraller.

 

Personligt minde

Jeg holdt min fødselsdag her med familien, det var en mindeværdig dag med masser af overraskelser. Herudover synes jeg stedet var rigtig godt for familier.

Billeder

Se flere overnatningssteder