Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Le Domaine de l’Orangeraie - Seychellerne

Le Domaine de l’Orangeraie Resort - La Digue

Seychellerne

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

La Digue er kendt for de mange smukke strande. Øen er næsten bil-fri, så der der er mulighed for at leje cykler og tage rundt til den ene smukke strand efter den anden. Anse Severe Beach er nærmest lige uden for døren og Anse Patate Beach er ca. 10 min. gang fra resortet.

 

I dette fredelige stykke paradis tilbyder Le Domaine de l’Orangeraie Resort and Spa et både hyggeligt og privat getaway på Seychellerne.

 

Beliggenheden

Le Domaine de L’Orangeraie Resort and Spa er beliggende på øen La Digue, der ligger nord for Seychellernes største ø, Anse Boileau og er Seychellernes tredje-største beboede ø. Resortet ligger i en tropisk have og op ad en bjergside i udkanten af byen La Passe. Du har derfor kun ca. 200 meter til øens havn samt butikker og restauranter.

 

I kan enten ankomme til resortet ved at flyve til Praslin og så videre med båd til havnen tæt på hotellet, hvor I  bliver afhentet. Alternativt kan der sejles fra Mahé.

 

Resortet

Le Domaine de L’Orangeraie Resort and Spa har 63 villaer/suiter fordelt på 5 kategorier, klar til at modtage par til et uforglemmeligt ophold på Seychellerne. Hver villa/suite har sine unikke træk. Jordfarver, zen-stemning og nærheden til stranden er blot nogle af dem. I har god plads, da hver villa og suite er på mindst 60 m2 og med egen møbleret balkon eller terrasse.

 

Der er vandsportsfaciliteter, snorkling, fitness, dejlig pool og spa afdeling. I har 2 restauranter og 2 barer til rådighed.

 

 

Resortet har en lille smuk strand lige uden foran ved pool-området.

 

Strandene på La Digue

Som alle de øvrige øer i Seychellerne har La Digue sin del af fantastiske strande. Nogle af disse smukke strande er blandt de mest fotograferede og filmede i verden. Du bliver nærmest bedøvet og bliver forelsket i denne vidunderlige natur. På trods af, at La Digue kun er 10,08 km² finder du alligevel 18 uforlignelige strande. Anse Severe-stranden er bare nogle minutters gang fra resortet.

 

Din dag på Le Domaine

Forkæl sig selv med forskellige Spa-behandlinger, bl.a. massage, pedi-/manicure, jacuzzi m.m.m., eller snup en dukkert i resortets infinity pool.

 

Der forefindes en barfods-lounge, beach-service, cykel-udlejning, snorkling udstyr, buggy service. Du finder ligeledes en pavillon, hvor du kan låne spil og bøger.

 

Måske kunne du tænke dig at opleve en sublim dags-krydstogt på en catamaran. En fantastisk måde at opleve øens kystlinie med perlerækken af perfekte strande og grotter.

 

Der tilbydes endvidere skræddersyede oplevelser som f.eks:

 

-  Sejlture, snorkling & barbeque på de omkringliggende øer

-  Lej en cykel og udforsk de smukke strande på La Digue

-  Helikopter-ture med øerne i fugleperspektiv

-  Besøg hos lokale kunstnere og gallerier

 

Du kan vælge at slutte dagen af med en dejlig middag på en af stedets 2 restauranter eller en drink på en af de 2 barer.

 

 

Billeder

Se flere overnatningssteder