Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

La Pirogue - Mauritius

La Pirogue

Mauritius

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Du finder La Pirogue Mauritius på øen Mauritius, der ligger ud for østkysten af Madagascar langs en strand af perfekt, hvidt sand ved det azurblå Indiske Ocean.

 

Resortet er inspireret af fisker-kulturen, og for at bevare denne inspiration, er alle bungalows udstyret med et stråtag, der minder om det udfoldede sejl på en lokal fiskerbåd. Og det er netop fra dette miljø, at resortet har valgt sit navn, La Pirogue.

 

Øen byder på et unikt mix af kulturer og landskaber, og hvad enten du er på en romantisk ferie eller en strand-ferie med familien, vil du blive fortryllet under den varme glød fra den Mauritiske sol.

 

Beliggenheden

Mauritius er en ubeskriveligt smuk ø i det Indiske Ocean. Du finder Mauritius ud for østkysten af Madagascar, og La Pirogue Mauritius ligger på vestkysten af Mauritius, 1 times kørsel fra Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Du vil opleve et tropisk paradis med alt fra brusende, turkisfarvet vand og hvide sandstrande til robuste bjergtinder og natur-vidundere. Mauritius har en evne til at inspirere sine gæster til at sætte farten ned og ganske enkelt følge øens flow.

 

Resortet

La Pirogue har 248 værelser, der alle er at finde i de stråtækte, charmerende bungalows. Alle har terrasse i den store, frodige have. Værelserne i de fleste bungalows kan slås sammen, og er således velegnede for børnefamilier.

 

Værelserne på La Pirogue har alle en spektakulær og privat udsigt til palmelunden og den turkisfarvede lagune. Værelserne er brugervenlige og hyggelige og afspejler den autentiske Mauritiske atmosfære.

 

La Pirogue er et handicap-venligt resort, og flere værelser/bungalows er forsynet med faciliteter, der sikrer nem adgang og komfort.

 

 

I disse værelser findes ramper og kørestols-venlige badeværelser samt greb ved toilet og brusebad.

 

Stranden

Det er en dejlig strand, og bølgerne brydes langt ude på revet, så der er roligt vand og også smukke solnedgange.

 

Familie

La Pirogue passer rigtig godt til familier. Her er legeplads og børne- og teenklub med nye aktiviteter hver dag,  samt et stort udvalg af gratis aktiviteter. De har flere forskellige værelser og bungalows, som kan slås sammen, og La Pirogue er således velegnet for børnefamilier.

 

Bæredygtighed

Hotelbranchen er ofte blevet opfordret til at genopfinde sig selv for derved at møde de moderne udfordringer, som verden er stillet overfor. Nøgleordene er effektivitet, bæredygtighed og ansvarlighed. Med disse nøgleord på nethinden forpligter La Pirogue sig til at kontrollere madspild på en ansvarlig måde ved at deltage i programmet ‘The Pledge on Food Waste’.
Vi ønsker at reducere madspild i såvel produktion som forbrug med mindst 35% ved at være opmærksomme på selv små detaljer i dagligdagen. Hele vores team deltager i projektet.

 

Din dag på La Pirogue

Familier og par tiltrækkes af de hvide sandstrande ved La Pirogue. De ønsker en mere rolig atmosfære og vil samtidig opleve den Mauritiske charme. Få mest muligt ud af den fantastiske strand, der tilbyder en overflod af land- og vandbaserede aktiviteter. Du kan også bare vælge at nyde dagene ved stranden eller besøge resortets spa. La Pirogue har alt du måtte ønske for at opleve den Mauritiske drømmeferie.

 

 

Billeder

Se flere overnatningssteder