Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Constance Ephelia - Seychellerne

Constance Ephelia, Mahé

Seychellerne

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Constance Ephelia ligger utroligt smukt direkte ud til Port Launay nationlpark. Her er et stort udvalg af aktiviteter og dejlige værelser og villaer, som er bygget ind i naturen, enten langs stranden eller oppe af klipperne med en storslået udsigt over vandet.

 

Uovertrufne strande med vidunderligt, hvidt sand omgivet af turkisblåt vand og frodig vegetation, gør Seychellerne til den ultimativt luksuriøse øgruppe.

 

Constance Ephelia er luksuriøst og rummeligt og passer til både par og familier. Nyd naturen når den er bedst på Constance Ephelia.

 

Beliggenheden

Beliggende på 2 af de smukkeste strande på øen Mahé med udsigt over nationalparken Port Launay, gør Constance Ephelia til et af de mest attraktive resorts på Seychellerne. En unik beliggenhed midt i 120 hektar jord med luksuriøs og sjælden vegetation.

 

Hotellet ligger ca. 40 minutters kørsel fra Mahé internationale lufthavn.

 

Resortet

Constance Ephelia har 313 værelser fordelt på 7 kategorier, klar til at modtage par og familier til et uforglemmeligt ophold på Seychellerne:

 

Store, moderne værelser/villaer omgivet af et frodigt landskab og tindrende laguner. Et meget smukt spa-område for opladning af dine sanser.

 

Resortet har masser af muligheder for aktiviteter: 4 tennisbaner, stort fitness center, squashbane, 4 swimmingpools og stort vandsportscenter på nord-stranden med havkajak, vandcykler, katamaran og snorkling - alt sammen gratis. I kan også vandre til smukke udsigtspunkter på hotellets område eller tage på ture til smukke øer eller rundt på Mahé.

 

Hotellets 4 swimmingpools ligger spredt på det frodige og eksotiske område, mellem palmerne og med udsigt til det krystalblå hav og den hvide strand. Her er 5 restauranter og 5 barer, hvor der serveres smukt anrettede menuer med inspiration fra det franske, italienske og asiatiske køkken.

 

Stranden

Constance Ephelia Resort ligger ud til 2 strande. Især North Beach er en utrolig smuk strand, der ligger direkte ud til marinenationalparken Port Launay, her kan I snorkle direkte fra stranden. South Beach er også en smuk strand, men den vender ud til en mere åben bugt, som er præget af tidevand.

 

Familie

Constance Ephelia Resort er rigtig godt til familier, de har masser af aktiviteter, kids club, samt mange familie-villaer. Restauranterne tilbyder et udvalg af børnemenuer og endda børne gourmetmad.

 

Din dag på Constance Ephelia

Forkæl dig selv med lækre menuer og cocktails og bliv overvældet af det dybe, blå Indiske Ocean med en “dinner on the beach” eller en middag i en af restauranterne.

 

For den ultimative forkælelse kan du vælge mellem et væld af behandlinger i The Constance Spa, mens børnene får deres helt egne oplevelser i Constance Kids Club.

 

Ingen ferie ved det Indiske Ocean er helt komplet, hvis ikke du undersøger den verden, der findes under det turkis-blå vand, der omgiver Constance Ephelia – tag på en dykkertur.

 

Bæredygtighed

Vi tænker på vores gæster, og vi tænker på de øer, hvor vores hoteller og resorts ligger og på den planet, vi alle bor på.

 

Da vores værdier er at levere den bedste service, samtidig med at vi holder omgivelserne rene og bæredygtige, har vi integreret bæredygtige elementer i alt, hvad vi tilbyder, og vi har taget udgangspunkt i de bedste erfaringer, samtidig med at vi naturligvis overholder gældende lovkrav.

 

I 2013 blev vi en del af et miljø- og bæredygtighedsprojekt for at vise vores støtte til de mennesker, der bor fast på vores forskellige lokationer. Projektet hedder: The Green Globe Certification.

 

Vi implementerede en række eco-mål og gjorde brug af de allerbedste bæredygtighedserfaringer for at blive et eco-luksus hotel og resort.

 

Idag er vi guld-medlem af the Green Globe Certification.

 

Billeder

Se flere overnatningssteder