Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Savute under Canvas

andBeyond Savute under Canvas

Chobe National park – Savute området

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

andBeyond Savute under Canvas ligger i Chobe National Park, som er den første nationalpark i Botswana og ca. 11.700 km² - lidt større end Sjælland og Fyn tilsammen. Området er opkaldt efter Savute kanalen, som har været tørret ud siden 2013, og er kendt for løver, der jager elefanter. Her er også gode chancer for at opleve vilde hunde.

 

Beliggenheden

I ankommer i et lille fly fra Maun eller Kasane internationale lufthavn, hvorefter der er en køretur på ca. 15 minutter til campen.
&Beyond Savute under Canvas er en mobil camp, og placeringen varierer, da den hver 5-6- dag tages ned og flyttes til en anden lokation. På denne måde forstyrrer man områdets dyreliv mindst muligt, og oplevelsen bliver endnu mere autentisk med dyr igennem campen.

 

Din dag på Savute Under Canvas

I bliver vækket før solopgang med en kop kaffe eller te, hvorefter I tager afsted på morgensafari. Hvis I er heldige, kan I se, hvad et af de store kattedyr har fanget i løbet af natten. Efter nogle timers safari tager I tilbage til campen, hvor en stor dejlig morgenmad venter. Der er nu tid til afslapning resten af formiddagen inden frokost med efterfølgende kaffe og kage. Og så er det tid til eftermiddagssafari.

Når I kommer tilbage til campen, venter en drink ved bålet efterfulgt af en dejlig 3-retters middag under åben himmel. Stemningen er hyggelig med masser af lanterner og camp-stemning. Når trætheden melder sig, går I tilbage til jeres telt, hvor I falder til ro til lyde fra savannen.

Campen

&Beyond Savute under Canvas er en camp, hvor der er fokus på at være i naturen men stadig med luksus-campens gode komfort. Campen består af 5 safaritelte med store senge, badeværelse med flush toilet og bad i form af en spand hængt op over en bruser. Der er hverken wifi eller elektricitet.
Maden er dejlig og varieret og lavet over bål og serveres i det lille spisetelt eller under åben himmel.
Der er morgen- og eftermiddagssafari i 4x4 safarikøretøjer. Det er muligt at låne en kikkert, som afleveres ved afrejse.
Man skal være mindst 12 år for at bo på campen.

 

Bæredygtighed

Campen er en mobil camp og har minimal indvirkning på miljøet. Campen har ingen elektricitet. Belysningen er drevet af solenergi, og maden er tilberedt over bål. Som erstatning for plastflasker udleveres glasflasker til opfyldning.

Campen er ejet af &Beyond som gennem Afrika fonden tager sig af landet, de vilde dyr og lokalbefolkningen. &Beyond er pionerer indenfor bæredygtighed og har i tre årtier gået forrest og bygget firmaet op omkring ansvarlighed. Blandt de seneste projekter kan nævnes opførelsen af en  lægeklinik for landsbyerne Tsutsubega og Gogomoga samt undervisning i naturbevarelse og bæredygtighed.

 

Personligt minde

Under middagen kunne jeg pludselig høre noget, der rumsterede i baggrunden, og guiden sagde ”We have guests”. Wow! To elefanter gik direkte igennem campen, og i vild eufori rejste jeg mig for at følge dem, hvorefter guiden sagde tørt: ”Don’t challenge the elefants”.

 

Billeder

Rejse hvor du kan bo på andBeyond Savute Under Canvas

Botswana safari i særklasse

 

Voksen fra 61.450 kr.

 

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder