Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

Okavango Delta – Nxabega området

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Okavango deltaet er i sig selv et helt unikt område og et af de syv naturlige vidundere i Afrika. Nxabega betyder ”stedet, hvor der lever giraffer”, men området er dog primært kendt for en stor koncentration af elefanter og bøfler. Udover Big Five er der et rigt dyreliv med masser af antiloper, løver, fugle og vilde hunde.

 

Beliggenheden

Nxabega Okavango Tented Camp ligger i et privat område på 25.000 hektar, der grænser op til Moremi Game Reserve, og der er udsigt over deltaet fra alle steder på campen. Der er masser af laguner, floder og et rigt dyreliv. Campen ligger i et område med dybe laguner og floder, så her er ofte vand, når der ikke er vand andre steder i deltaet. Atmosfæren er unik med en følelse af at være langt væk fra alting og med et begrænset antal turister.

 

I lander på områdets landingsbane i Okavango deltaet, enten fra Maun eller Kasane. Herefter en safaritransfer samt bådtur før I er fremme på campen.

 

Campen

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp er smukt indrettet og designet lyst og åbent i ét med naturen. Både fra spiseområde, lounge, bibliotek og de store terrasseområder er der en fantastisk udsigt over deltaet. Der er en dejlig pool, hvor man kan slappe af mellem safari-aktiviteterne, og der er mulighed for massage.

 

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp har 9 telt-suiter spredt langs flodlejet med udsigt over deltaet, hvor der tit kan ses dyreliv direkte fra terrassen. Telt-suiterne er stilfuldt indrettede i safari-inspireret stil og er placeret på en hævet træterrasse med egen lille terrasse-pavillon med gyngesofa. Det store åbne badeværelse har toilet og både indendørs og udendørs bruser.

 

Safari-mulighederne er mangfoldige, da der både arrangeres safariture i åbne jeeps, bådsafarier, kanosafarier og vandresafarier. Da det er privat område, har I også aftensafari og solnedgangsture med drinks i bushen. I kan også fiske i deltaet eller få en rundvisning på campen med introduktion til campens bæredygtigheds-program.

 

Maden på Nxabega er usædvanlig god. Der serveres store brunches til morgen og frokost. De fleste aftensmåltider indtages i bomaen under åben himmel, og atmosfæren her er romantisk med masser af lanterner, stearinlys og hyggelige detaljer.

 

Campen er velegnet til børn, da der er mulighed for at bo i familietelt.
Der er aktiviteter for børn, men man skal være over 6 år for at tage med på safari og over 12 år for at deltage på vandresafarier.

 

Der er mulighed for at låne en kikkert, som returneres ved afrejse.

 

Din dag på Nxabega Tented Camp

I bliver vækket allerede inden solopgang, og til at vågne på bliver der serveret en frisk kop kaffe. Herefter er der enten safari i åben jeep, bådsafari eller kanosafari. I vil få en mindre forfriskning på safarien, før I vender tilbage til campen, hvor der serveres en større brunch.
Herefter er der tid til at slappe af omkring poolen, inden frokosten serveres på terrassen. Husk at gemme lidt appetit til kaffe og kage. Derefter er det tid til eftermiddags-safaritur, som er en anden type safari, end den I har været på om morgenen.
Aftensmaden serveres i den hyggelige boma under åben himmel. I bliver fulgt tilbage til jeres telt efter middagen.

 

Bæredygtighed

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp er en lille camp, der er bygget med minimal indvirkning på miljøet. Campen har i 2018 opsat et solcelleanlæg samt et Tesla batteri-energisystem. Dette har medført en 80% reduktion af det samlede energiforbrug. Som erstatning for plastikflasker udleveres en glasflaske til genopfyldning.
Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrika fonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen. De er pionerer inden for naturbevaring og bæredygtighed og har i tre årtier gået forrest og bygget firmaet op omkring ansvarlighed.

 

Personligt minde

Sad i en stille stund på terrassen og læste en bog, da en kæmpe flok bavianer kom løbende forbi lige foran mig i et pludseligt inferno af skrig og skrål.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

Botswana safari i særklasse

 

Voksen fra 61.450 kr.

 

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder