Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Foto-bådsafari
Foto-bådsafari

Foto-bådsafari på Chobe floden er en unik oplevelse, og hvis du kunne tænke dig at tage dit livs safarifoto, så er denne tur noget for dig. Der er en fotoguide, som hjælper dig med at tage de bedste billeder.

 

Oplevelsen

Når I tager på foto-bådsafari på Chobe floden i Chobe National Park, så kommer I helt tæt på dyrelivet, og her er Big 5. Det er svært at se f.eks løver fra en bådsafari, men I vil dog se en masse elefanter, flodheste, krokodiller, antiloper og det fugleliv, som altid er omkring floden. Det er fascinerende at se så mange elefanter, der svømmer, leger og bader.

 

Chobe National Park har Afrikas største koncentration af elefanter, og når kameraet sidder på en stander med en 150-600 linse, og du sidder i et sæde, der kan dreje 360 grader, så får du den helt optimale vinkel og ”closeup” af dyrene.

 

Der er kun plads til otte personer i båden, og alle sidder ned og har frit udsyn, mens jeres foto-guide vejleder jer i både at tage billeder, men også hvordan kameraet virker.

 

Turen tager ca. 3 timer, og turen foregår enten morgen eller eftermiddag. Her er lyset bedst til at tage drømmebilledet.

 

Information

Du får udleveret kameraudstyr og får billederne med hjem på et hukommelseskort.
Turen henvender sig til både øvede og nybegyndere.

 

 

 

 

Læs mere

Hvorfor fotobådsafari på Chobefloden?


–    Specialbygget Fotobåd–    Bedste bådsafari med enormt dyreliv–    En masse elefanter, flodheste og krokodiller–    Tag de bedste billeder med et professionelt kamera
Specialbygget fotobåd

Kun plads til otte personer

I kommer helt tæt på dyrelivet

Med en 150-600 linse

Altid masser af fugle

Stativet gør at billedet bliver helt skarpt

Skønt er det bare at være på vandet

Der er masser af krokodiller

Tit ses store flokke af bøfler langs bredden

Elefanter og atter elefanter