Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Fish River Canyon
Et øde kløftlandskab

Fish River Canyon

Rangeret som den næststørste canyon i verden efter Grand Canyon, er Fish River Canyon i Namibia en imponerende naturskønhed. Dens enorme størrelse, omfang og naturlige pragt er simpelthen forbløffende. Dette afsides beliggende og spektakulære landskab i Namibias fjerne syd byder på en enestående naturoplevelse og er ikke særlig besøgt.

 

Fish River Canyon er formet af Fish River, der har skåret sig ned i jorden gennem millioner af år. Canyon’en strækker sig over omkring 160 kilometer i længden, op til 27 kilometer i bredden og når dybder på mere end 500 meter på visse steder. Den imponerende størrelse og de dramatiske klippeformationer gør Fish River Canyon til et smukt område for natur- og eventyrlystne.

 

Oplevelsen

I tager afsted om morgenen eller om eftermiddagen. I bliver kørt til de to bedste udsigtspunkter langs Fish River Canyon. Jeres guide vil fortælle jer alt om canyon’ens fascinerende geologi, og I har rigelig tid til at fordybe jer i naturen og den fascinerende udsigt. I får forfriskninger og lette snacks, og turen tager ca.  3 timer.

 

Hvis I er heldige, kan I også se dyreliv, men på grund af det meget tørre klima er det begrænset til få dyr, som de sjældne bjergzebraer, Oryx og antilopen klippespringer. Her er også ørne, som svæver lydløst langs skråningerne.

 

I er nu en stor oplevelse rigere og ankommer til jeres lodge klar til nye oplevelser.

 

Information

• Det er en 3 timers tur men kan variere alt efter hvor I bor.

• Udflugten er om morgenen eller om eftermiddagen.

•  Husk solcreme.

Læs mere

Fish River Canyon


–    Verdens næststørste Canyon–    Smuk naturoplevelse–    En guidet Fish River Canyon udflugt–    Et af de mindre besøgte naturvidundere i Namibia
Fish River Canyon

Fish River Canyon

Fish River Canyon er formet

Canyon’en strækker sig

De dramatiske klippeformationer

Fish River Canyon

En guidet Fish River Canyon udflugt

Det skal opleves

Namibias oversete attraktion

Vandre i kløften

Canyon’en er bedst