Kenya luksus safari med masai vandring og sejlads blandt flodheste

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Det gemte Kenya luksus safari

Luksus safari i Kenya - 8 dage

Fra 10.000 kr. u/fly

Kenya luksus safari - Introduktion til turen

Det gemte Kenya er en rigtig dejlig aktiv ferie og luksus safari hvor du kommer på vandring med Masaier og sejlads blandt flodheste. Som noget nyt vil en del af safarien foregå i et område af Great Rift Valley, som kun få har oplevet. Her vil du se kæmpe vulkanske kratere, dybe søer og et fantastisk fugle- og dyreliv. Flere steder på turen vil du blive mødt af umådelig smukke landskaber, nogle med en perfekt beliggenhed og ro, hvor man føler, at have det hele for sig selv.

 

Lake Nakuru, Crater Lake, Hells Gate, Loita Hills, Masai Mara

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Pris pr. person i delt dobbelt værelse 2019

Periode
2 personer
4 personer
6 personer
05 Jan-02 Apr
14.700 kr.
12.100 kr.
11.300 kr.
03 Apr-30 Jun
13.500 kr.
10.900 kr.
10.000 kr.
01 Jul-31 Oct
14.700 kr.
12.100 kr.
11.300 kr.
01 Nov-19 Dec
13.500 kr.
10.900 kr.
10.000 kr.
20 Dec-04 Jan
14.500 kr.
11.900 kr.
11.000 kr.

Prisen inkluderer

 • Modtagelse afhentning og aflevering i Nairobi lufthavn
 • Egen engelsk talende privat chauffør og guide under hele turen
 • Alle ophold og overnatninger på lodgerne
 • Helpension under safarien
 • Privat safari tour van med ”pop-up tag” med god plads og garanteret vinduesplads
 • Alle transporter til og fra områder, parker og overnatningssteder
 • Alle game drives (safari i bilerne) i nationalparkerne
 • 24 timers radio service
 • Brændstof og afgifter
 • Alle park entreer
 • Alle vejafgifter
 • Vand på flaske under hele safarien
 • Rejsegarantifonden

 Prisen inkluderer ikke

 • Flyforbindelse København - Nairobi
 • Visa, vacciner og rejseforsikring

Tur info

Turen er en individuel tur I jeres eget sluttede selskab i eget privat safari køretøj. Under hele rejsen har I ligeledes jeres egen privat chauffør/guide som taler flydende engelsk og kender alle dyr, safariparker og Kenyas kultur.

Drikkepenge

De lokale chauffør/guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler drikkepenge, når safarien er slut. Man skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge. En chaufførguide får typisk USD 25 pr dag. til deling blandt passagererne.

Overnatningssteder

Nakuru Sopa Lodge

I Nakuru National Park ligger Sopa kædens nye flagskib, Nakuru Sopa Lodge, som den bedst placeret lodge i hele parken. Lodgen er placeret på en række bakker, som danner den vestlige grænse for Great Rift Valley og har en spektakulær udsigt over Lake Nakuru National Park.

Loungen, bar og spisestue har omfattende udendørs beskyttede terrasser. Infinit-view poolen ligger med udsigt over søen og har sin egen bar. Der er tilgang til Wi-Fi i receptionsområdet.

Læs mere

Crater Lake Camp

På Lake Camp kan man være fuldstændig uforstyrret og få al den ro man kan tænke sig. Campen ligger paradisisk smukt ved bunden af en udslukt vulkan ned til bredden af den grønne Crater Lake. Hele området er et privat reservat med smukke Yellow Feber Akacia Trees, giraffer, antiloper, gazeller, vortesvin og de mindre marekatte aber. Her er vandring med naturvejleder i den afrikanske bush omkring krateret hvor også Colobus aber, buskbukke, vandbukke, Genet kat og desmerdyr kan ses.

Læs mere

Maji Moto Eco Camp

Oplev Masaiernes kultur og Mr. Sankele på Maji Moto Eco Camp – en fantastisk dejlig familie oplevelser. Gå på sletterne med hyrderne og deres kvæg, gå på vandreture i søgen efter spor og savannens dyr, foretag skolebesøg og eller kør på mountain bike mellem de små landsbyer – alt sammen med Sankele og guiderne fra sit hold. Om aftenen oplyser olielamper campen som byder på ægte Afrika hygge omkring lejrbålet med Masaiernes historier under den afrikanske stjernehimmel. Efter din tid på Maji Moto Eco Camp vil du stå tilbage med en oplevelse for livet. Maji Moto ligger godt for en Safari på vej ned til Masai Mara.

Læs mere

Base Camp Explorer

Base Camp Explorer er en af vores yndlings camps i Masai Mara. Som én af de få camps har den en eventyrlig udsigt til de mægtige savanneområder i Masai Mara, og den ligger ydermere fuldstændig perfekt for de daglige safariture. De 12 rummelige og luksuriøse telte ligger langs bredden af Talek floden som grænser op til Masai Mara reservatet. Her har man muligheden for at opleve alt, både på afstand fra campen, men også på tæt hold på safariturene, således at man kan opleve Afrika fra adskillige dimensioner og få den fulde oplevelse af dyrene og naturlandskabet.

Læs mere

Værd at vide når du tager på "Det gemte Kenya"

Jeres chauffør og guide i Kenya

I får jeres helt egen private chaufførguide og safarikøretøj fra Afrikas Horisonter og I er jeres eget sluttede selskab uden indblanding fra andre. Der vil kun være jer i bilen. Jeres chaufførguide er certificeret, meget venlig og imødekommende og taler perfekt engelsk. Han kender nationalparkerne indgående, selv de mindste kørestier, han ved hvor dyrene er og modtager løbende meldinger ang. nye muligheder og dyreforekomster.

Vandre guider

På denne rejse er der forskellige vandreguider og naturvejledere. De kender alle indgående områderne hvor der vandres. De leder jer trygt gennem vandringerne og kan fortælle om alt I ser på jeres vej.

Kenyas veje og jeres safari køretøj

Vær forberedt på, at vejene kan være i udfordrende stand og at forholdsvis korte afstande kan tage lang tid at forcere. Regn og uvejr gør vejene endnu værre, og I må forvente bump og rystelser undervejs. Vejene er hårde ved bilerne, og derfor kan selv forholdsvis nye biler virke brugte.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Læs Mere

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer