Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Siden min barndom har Afrika trukket!!

Siden min barndom har Afrika trukket.


Bøger med beskrivelser af safarirejser til det mørke kontinent blev sammen med eventyret i Tarzanbøger slugt råt. Interessen døde ikke ud, og min første rejse til Kenya kom i 1989, hvorefter jeg kom ind i rejsebranchen, hvor jeg i alle årene siden da har arbejdet med safarirejser primært til Afrika men også lidt til Indien.

Østafrika har været dominerende i min Afrika verden, og antallet af rejser dertil har rundet 75. At Kenya og Tanzania har sat sig ekstra fast hos mig skyldes især, at jeg her stadig finder drømmen om Afrika. De nærmest uendelige savanner, bjerge og højland, de mange søer, ubegribelige mængder af dyr og farverige stammefolk. At Kenyakysten og Zanzibar blot er en kort flyvetur væk fuldender billedet af det Afrika, Karen Blixen også elskede.

For at fuldende Østafrikas mange perler så er Rwanda og især Uganda også lande, som jeg holder meget af. Og det er ikke ”kun” gorillaerne men den afslappede stemning, betagende, smukke, frodige områder og et dejligt lokalfolk fuldender de sublime oplevelser.

Taler man safari, så skal Botswana i den sydlige del af Afrika naturligvis med. I Botswana holder jeg især af Okavango-deltaet, Kalahari samt Chobe området tæt ved Victoria Falls i Zimbabwe og Zambia. Sydafrika er en helt anden Afrika-oplevelse, som jeg har nydt mange gange. Her er et væld af forskellige oplevelser, som intet har med safari at gøre, men naturligvis byder landet også på safari, og hval og hvidhaj ”safari” til søs. Lad os få en god snak om mulighederne, så de mange faldgrupper undgås.
For mig er det afgørende, at man opnår den helt rette beliggenhed i de områder, man besøger tilpasset årstiden og om muligt i mindre lodges og camps. Du får derved også dyrene som nærmeste nabo. Ruten skal naturligvis også være rigtig, så unødigt mange timers transport undgås. Hellere færre områder med god tid end omvendt. Derfor er en god og grundig snak helt afgørende. Enten på telefon eller evt. hjemme hos dig privat eller til vores foredrag, der starter i august og finder sted landet rundt.

Kontakt mig


Hvis du ønsker et møde med Afrikas Horisonter og evt. bor i Jylland kan jeg træffes i Herning på adressen
Bo Finn Poulsen
Tanderupkærvej 86
7400 Herning.
Ring på 26279231 og aftal tid for mødet.
E-mail: bo@afrikashorisonter.dk

Hvorfor vælge Afrikas horisonter til din rejse...

 • 1.

  Vi har personligt været på alle stederne

 • 2.

  Skræddersyede rejser tilpasset Jeres ønsker og drømme

 • 3.

  Specialist rådgivning bygget på viden, passion og 30 års Afrika erfaring

 • 4.

  Der er nøje udvalgte camps, lodges, resorts og håndplukkede oplevelser

 • 5.

  Vi har kategoriseret vores lodges, camps og resorts indenfor bæredygtighed

 • 6.

  Tryghed for en god rejse, hvor alt klapper og er dækket ind under rejsegarantifonden

Se hvad vores kunder siger