Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Ballonsafari
Svæv over Masai Mara og Serengeti sletterne

Ballonsafari

Svæv over Masai Mara og Serengeti sletterne på ballonsafari ved solopgang og oplev dyrelivet under dig og afslut med en champagnebrunch på sletten. En tur med luftballon over savannen tilføjer et nyt perspektiv til jeres safari. I får fornemmelsen af, hvor stort området er, og det er helt fantastisk at se dyrene oppefra.

 

Oplevelsen

I bliver vækket meget tidligt og kørt over til det sted, hvorfra jeres ballonsafari starter. I ankommer, inden solen er stået op, og I ser den store ballon blive fyldt med varm luft. Når luftballonen er fyldt op, og ballonen rejser sig, hopper I op i kurven og er klar til turen. Opstigningen sker samtidig med, at savannen vågner. Stilheden bliver kun afbrudt af buldren, når brænderen med mellemrum blæser mere varm luft op i ballonen.

 

Mens solen er ved stå op, glider I nærmest lydløst hen over savannen og dyrene, som græsser under jer. Hvis I kommer for tæt på elefanterne, løfter de snablen og trompeterer op mod ballonen. Er I her under den store migration, vil I se de enorme dyreflokke, hvilket gør oplevelsen endnu mere imponerende. Det er en stor oplevelse, og udsigten er spektakulær.

 

Efter en times tid, hvor I flyver både højt og lavt, lander I midt på savannen, hvor der er dækket op med champagne-brunch, som består af mange lækre små retter, der tilberedes til jer på stedet. Der er borde og stole sat op, så I kan sidde mageligt og nyde jeres brunch og de smukke omgivelser.

 

Hvis I er heldige, kan I måske ovenikøbet spotte nogle dyr under jeres måltid. Efter en uforglemmelig ballonsafari køres I tilbage til jeres camp og er klar til nye oplevelser.

 

Information

• Turen tager 4 - 5 timer.
• I bliver hentet og bragt tilbage på jeres camp.
• Man skal være minimum 8 år.

Læs mere

5 unikke oplevelser


–    I stiger lydløst op når, solens stråler møder savannen    Magisk stilhed kun afbrudt brænderens buldren    Natur & dyreliv set fra en luftballon    Verdens bedste ballonsafari    I slutter med champagne og brunch på savannen
Ballonsafari - den store gasbrænder

Farverne fylder billedet

Natten forsvinder på jeres ballonsafari

Solen bryder igennem skyerne

Løverne er aktive om natten

Millioner af gnuer

Oplevelsen kan stå alene

Naturens eget maleri

I svæver lydløst

Det var her, vi så leoparden i går

Den store migration

Sceneriet fortsætter

Farverne er gyldne

I kan få det hele for jer selv på en ballonsafari

Så er der brunch og champagne