Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Din private safarichauffør

 

Vores safari chauffører er vores helte, som får vores kunder til at føle sig som noget særligt.

De bedste safari-chauffører


Alle vores chauffør-guider er lokale og de er vokset op omgivet af dyrelivet i Kenyas parker og vildtreservater og har indgående kendskab til områderne. Alle taler flydende engelsk og de møder dig med entusiasme, humor og en mission om at skabe den perfekte safarioplevelse. De er utroligt serviceminded og hjertelige og man kommer hurtigt ind på livet af dem.

Der er faktisk ikke noget, der er vigtigere for din safarioplevelse end at være i selskab med en kyndig, omsorgsfuld og vidende guide. Selvfølgelig vil du have, at din guide skal være en ekspert i dyrelivet og floraen, læse bushen og vide, hvordan man finder den undvigende leopard.

Men lige så vigtigt er det, at din chauffør-guide lytter til dig og hurtigt lærer, hvad du kan lide og ikke lide. Vil du have et toiletstop? Vil du have lidt vand på flaske? Måske er det tid til at tage en pause for at nyde en smuk udsigt? Så lad din chauffør-guide råde dig, både til parker og områder og hvor det er hensigtsmæssigt at bevæge sig rundt, du er i trygge hænder.

De sætter en ære i at tjene dine behov – så lad eventyret begyndeSe vores safari biler

Læs mereEn typisk dag på privat safari

Læs mere

Tilbage til Kenya rejser