Artikel safari guide Kenya - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Safari guide til Kenya


Kenya var hvor det hele startede og de store Vildt ekspeditioner udgik fra Nairobi I starten af 1900 tallet. Karen Blixen, Masai Mara & Den store migration er netop indbegrebet af Kenya. Med få ord er scenen sat for safari i Kenya som en kæmpe oplevelse og byder på fantastisk safari i mange forskellige nationalparker/områder som Meru, Amboseli, Samburu, Laikipia, Tsavo og Masai Mara.

Suveræn Safari:
Masai Mara National Park er ca. halvt så stor som fyn og kun en tredjedel størrelse af Serengeti i Tanzania, men her er flere lodges. Så det er vigtigt man vælger nogle camps/lodges der ligger I de rigtige områder. Hvis det er vigtigt man har safarien mere for sig selv, så skal I vælge et af de private områder som Mara Naboisho eller Mara North som  ligger lige op til nationalparken.

Logistik:
I Kenya kan de rejsende nyde en god logistik, så ønsker I at opleve Østafrikas nationalparker med børn, er det her, I skal til.Her er meget forskellige muligheder med ørken, regnskov, bush, sumpe og søer med f.eks. de mange flamingoer ved Nakuru-søen.

Safari med børn:
Kenya er velegnet til at rejse med børn da de har mange familievenlige camps/lodges, samt afstandene ikke er for lange.

Afslutning på stranden:
At afslutte en safari rejse ved stranden for at slappe helt af og få de store indtryk til at  bundfælde sig, så har Kenya dejlige og eksotiske strande Syd for Mombasa. I kan flyve direkte fra savannen til en lokal lufthavn som gør Safari og badeferie ved Det Indiske Ocean meget nemt. Hvis man gerne vil kombinere sin safari med andre steder så har Kenya en stor fordel, da der er gode direkte flyforbindelser til både Mauritius, Seychellerne & Zanzibar.

Sæson:
I kan rejse til Kenya hele året men april og maj er regnsæson. Generelt set er de tørre måneder det bedste rejsetidspunkt for en safari i Kenya, så Januar-marts også juli-oktober er tørtid. Masai Mara har man Migrationen Juli til Oktober som gør det ekstra spektakulært.  

Højdepunkter for Kenya:
Man får meget safari for pengene I Kenya uden at gå på kompromi med safari oplevelsen. Safarien er mangfoldig og med store sletter og semi ørken landskaber. Man kan vælge mellem masser af nationalparker og private områder, samt en autentisk kultur og nemt og kombinere med eksotisk strand.

Udforsk KenyaLæs om Kenyas Nationalparker

Kenyas Nationalparker er vidunderlige. Sammen med Kenyas dyreliv bliver resultatet nærmest magisk med en fantastisk stemning.

LÆS MERE

Læs om vores overnatningssteder i Kenya

Det er en drøm at bo på lodge i Kenya. Vores steder er udvalgt ved, at vi selv har været der. Kvaliteten og beliggenheden er i top.

LÆS MERE

Se udvalgte rejseforslag nedenunder


Kenya er et fantastisk safariland som giver store dyreoplevelser inden for kort tid.

Er du til dyreliv og naturens skønhed, er Kenya uden sammenligning med noget andet i verden. Elefanter og løver kommer så tæt på, at man kan høre deres åndedræt og overalt er der smukke fugle i utallige farver.

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 19.000 kr.

Barn fra 18.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE
Tilbage til oversigt