Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Murchinson River Lodge

Murchinson River Lodge

Entebbe i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Fra udsigtspunktet for lodgebaren og restauranten bliver du forkælet med panoramaudsigt over parken og den berygtede flod Nilen, mens den flyder mellem papyrusøer og flodheste.

Beliggenhed

Murchison River Lodge ligger direkte på Nilens sydlige bred med udsigt over Ugandas største nationalpark, Murchison Falls.

 

Om Murchinson River Lodge

Murchison River Lodge tilbyder komfortabel og ren indkvartering i mellemklassen med en smuk beliggenhed ved Nilen med udsigt over Ugandas største nationalpark, Murchison Falls. Indkvartering varierer fra stråtækte hytter med eget bad til stråtækte safaritelte med eget bad.

Højdepunkterne i lodgen inkluderer overnatningsmuligheder i mellemklassen, opmærksomt personale, swimmingpool, poollounge, hjemmelavede måltider, wifi-område, naturvandring, velassorteret bar og legeområder for børn.

Din dag på Murchinson

 

Bæredygtighed

Bæredygtig bevaring kombineret med styrkelse af lokalsamfundet er noget, Murchison River Lodge i de senere år har brugt tid på at fokusere på. Vi tilbyder personaletræningsprogrammer, er vært for en kvindegruppe, arbejder tæt sammen med Ugandan Wildlife Authority og Ugandan Conservation Foundation og fremmer lokale virksomheder.

 

Personlig oplevelse

 

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer