Klassisk stor safari i de dyrerigeste safariområder - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

En stor klassisk safari

Kenya safari - 12 dage

Fra 18.500 kr. m/fly

Klassisk safari i Kenya - Introduktion

Her får du toppen af poppen. Der er overnatning på de bedste lodger og turen går til Kenyas største og mest dyrerige safariområder. Når du har oplevet storheden i Afrikas dyreliv på savannen, elefanter så tæt på, at du holder vejret og ser skønheden i Masaiernes levevis, forstår man Karen Blixens kærlighed til Kenya.

 

Mount Kenya, Samburu, Sweetwaters, Lake Nakuru, Lake Naivasha, Masai Mara

Hent rejseprogram (PDF)

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Overnatningssteder

Serena Mountain Lodge

Mountain Lodge er en helt speciel trætop lodge som fuldstændig vinder ens hjerte. Den ligger på skråningerne i Mount Kenyas regnskove, med direkte udsigt til Mount Kenya og et vandhul samt saltslik som tiltrækker mange dyr, såsom elefanter, bøfler, antiloper og andre hjorte arter. Også hyæner kan ses. Efterhånden som mørket falder på, kommer træerne omkring lodgen til live, i en stor lydvæg, da skabninger på alle måder begynder deres natlige ritualer. Det er nærmest en magisk oplevelse.

 

Læs mere og se fotos

Samburu Sopa Lodge

Samburu Sopa Lodge ligger perfekt inde i Samburu National Reserve i det nordlige Kenya og har en super udsigt udover reservatet og bakkerne i området. Lodgen har 15 hytter som ligger i en bueform og bygget i Afrikansk stil. Stedet har svømmepøl med pool bar, hyggelig restaurant og et dejligt lounge område med liggestole, så man kan slappe af efter en safaritur.

 

Læs mere og se fotos

Serena Sweetwaters Tented Camp

Ophold og overnatning på Sweetwaters Tented Camp er i en klasse for sig selv. Campen ligger i en beskyttet oase omkring et vandhul. Sweetwaters Tented Camp byder på en charmerende blanding af den gamle Karen Blixen stemning og kompromisløs luksus, hvilket gør den til et populært sted for safari elskere. Hvert telt er indrettet luksuriøst hver med massive gulve, en-suite badeværelse og veranda med udsigt over vandhullet og med Mt. Kenya i baggrunden.

 

Læs mere og se fotos

Lake Nakuru Sopa Lodge

Nakuru Sopa Lodge er Sopa kædens nye flagskib og super lækker. Det er den bedst placerede lodge i hele parken og lodgen ligger med en spektakulær udsigt over Lake Nakuru National Park. Både loungen, baren og restauranten har flere udendørs terrasser og Infinity view poolen ligger ligeledes med udsigt over søen og har sin egen bar.

 

Læs mere og se fotos

Lake Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Lake Naivasha søen i Great Rift Valley med masser af dyreliv. Lodgen er anlagt i en stor park med store Yellow Fever Akacietræer som hele Naivashasøen er kendt for. Lodgen har swimmingpool, et stort flot loungeområde, og restaurant der serverer en kombination af internationale retter, alle tilberedt af friske råvarer i buffet stil. Værelserne er placeret blandt kaktusser, træer og stenbede med farvestrålende blomster og har panoramaudsigt over området og søen. Hver dag ses dyreliv, som vandrer rundt i det store smukke have, heriblandt giraffer, der ses jævnligt vandre ude foran de store hytter. Om aftenen kommer flodheste op for at græsse. Er du helt stille kan du fra din terrasse høre dem tygge græsset da de kommer tæt på værelserne.

 

Læs mere og se fotos

Base Camp Explorer

Base Camp Explorer er en af vores yndlings camps i Masai Mara. Som én af de få camps har den en eventyrlig udsigt til de mægtige savanneområder i Masai Mara, og den ligger ydermere fuldstændig perfekt for de daglige safariture. De 12 rummelige og luksuriøse telte ligger langs bredden af Talek floden som grænser op til Masai Mara reservatet. Her har man muligheden for at opleve alt, både på afstand fra campen, men også på tæt hold på safariturene, således at man kan opleve Afrika fra adskillige dimensioner og få den fulde oplevelse af dyrene og naturlandskabet.

 

Læs mere og se fotos

Pris pr. person

Periode
2 personer
4 personer
6 personer
05 Jan-02 Apr
24.700 kr.
21.300 kr.
20.100 kr.
03 Apr-30 Jun
23.100 kr.
19.600 kr.
18.500 kr.
01 Jul-31 Oct
26.700 kr.
23.200 kr.
22.100 kr.
01 Nov-19 Dec
24.600 kr.
21.100 kr.
20.000 kr.
20 Dec-04 Jan
26.900 kr.
23.500 kr.
22.300 kr.

Prisen inkluderer

 • Flyforbindelse
 • Modtagelse afhentning og aflevering i Nairobi lufthavn
 • Egen engelsk talende privat chauffør og guide under hele turen
 • Alle ophold og overnatninger på lodgerne
 • Helpension under safarien
 • Privat safari tour van med ”pop-up tag” med god plads og garanteret vinduesplads
 • Alle transporter til og fra områder, parker og overnatningssteder
 • Alle game drives (safari i bilerne) i nationalparkerne
 • 24 timers radio service
 • Brændstof og afgifter
 • Alle park entreer
 • Alle vejafgifter
 • Vand på flaske under hele safarien
 • Rejsegarantifonden

 Prisen inkluderer ikke

 • Visa, vacciner og rejseforsikring

Tur info

Turen er en individuel tur I jeres eget sluttede selskab i eget privat safari køretøj. Under hele rejsen har I ligeledes jeres egen privat chauffør/guide som taler flydende engelsk og kender alle dyr, safariparker og Kenyas kultur.

For priser uden fly: Kontakt afrikashorisonter@gmail.com

Drikkepenge

De lokale chauffør/guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler drikkepenge, når safarien er slut. Man skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge. En chaufførguide får typisk USD 25 pr dag. til deling blandt passagererne.

 

Værd at vide

Privat chauffør og guide under hele rejsen

På denne rejse får I jeres helt egen privat chauffør. Chaufføren er også jeres guide, taler perfekt engelsk og er til jeres fulde rådighed under hele turen.

 

Afrikas Horisonters chauffører kender nationalparkerne indgående. De kan genkende selv de mindste kørestier, ved hvor dyrene er og modtager løbende meldinger ang. nye muligheder og dyreforekomster. De er uddannede naturguider og kender alle dyr, fugle og naturligvis – den Kenyanske kultur og levevis.

 

Kenyanerne er elskelige mennesker. De er meget serviceminded og humoristiske af natur og man kommer hurtigt og naturligt ind på livet af dem. Har I spørgsmål undervejs, så er det bare at spørge løs – vores chauffører / guider svarer på alt og er meget åbne.

Mad og drikke

Man spiser godt på overnatningsstederne, når man er på safari. På hoteller og lodger er der som oftest buffeter. På de mindre teltcamps er det internationale menuer og som regel to til tre retter. Alle slags drikkevarer er tilgængelige lige fra vand og øl til vin og drinks, te og kaffe.  Kenyanerne er meget venlige og vandt til turister og kan som oftest altid finde ud af noget, hvis man har specielle ønsker.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Læs Mere

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer