Klassisk stor safari i de dyrerigeste safariområder - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

En klassisk familie safari i Kenya

Privat safari kun for jer

8 dage - fra 14.500 kr.

En klassisk familie safari - Introduktion

Her er rigtig god familie safari med garanti for dyr allerede den første dag. Der er overnatning på Kenyas dejlige lodger, alle med swimmingpool, god mad og indkvartering af god standard.

 

Det er en god og varieret safari med søer, savanner og masser af dyreliv. I får jeres helt egen private chaufførguide og private safari køretøj fra Afrikas Horisonter.

 

Lake Nakuru, Lake Naivasha, Masai Mara

 

Forlæng rejsen med badeferie - læs mere her 

 

Hent rejseprogram (PDF)

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Overnatningssteder

The Ark

The Ark ligger i hjertet af Aberdare National Park og har udsigt til et oplyst vandhul og salt slik, som tiltrækker en masse dyr. Lodgen er bygget i træ, en såkaldt treetop lodge. Den både ligner og er opkaldt efter Noas Ark og er bygget som et skib med 4 dæk. På hvert dæk er der balkoner med fantastisk udsigt til vandhullet og salt slikket, hvor dyrene kommer i en lind strøm.

 

Læs mere og se fotos

Lake Nakuru Sopa Lodge

Nakuru Sopa Lodge er Sopa kædens nye flagskib og super lækker. Det er den bedst placerede lodge i hele parken og lodgen ligger med en spektakulær udsigt over Lake Nakuru National Park.

Både loungen, baren og restauranten har flere udendørs terrasser og Infinity view poolen ligger ligeledes med udsigt over søen og har sin egen bar.

 

Læs mere og se fotos

Lake Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Lake Naivasha søen i Great Rift Valley med masser af dyreliv. Lodgen er anlagt i en stor park med store Yellow Fever Akacietræer som hele Naivashasøen er kendt for. Lodgen har swimmingpool, et stort flot loungeområde, og restaurant der serverer en kombination af internationale retter, alle tilberedt af friske råvarer i buffet stil.

Hver dag ses dyreliv, som vandrer rundt i det store smukke have, heriblandt giraffer, der ses jævnligt vandre ude foran de store hytter. Om aftenen kommer flodheste op for at græsse. Er du helt stille kan du fra din terrasse høre dem tygge græsset da de kommer tæt på værelserne.

 

Læs mere og se fotos

Mara Sopa Lodge

Mara Sopa lodge ligger med en fin udsigt til Masai Mara. Det er en stor, god, hyggelig og meget børnevenlig lodge. Der er swimmingpool samt flere opholds områder og terrasser.

Maden er som oftest stor buffet med internationale retter og forskellige tema aftener. Værelserne er store med eget bad og toilet beliggende i store hytter.

 

Læs mere og se fotos

Pris pr. person

Periode
2 personer
4 personer
6 personer
05 Jan-02 Apr
17.900 kr.
16.400 kr.
15.500 kr.
03 Apr-30 Jun
16.700 kr.
15.200 kr.
14.500 kr.
01 Jul-31 Oct
19.900 kr.
18.700 kr.
17.900 kr.
01 Nov-19 Dec
17.900 kr.
16.800 kr.
15.800 kr.
20 Dec-04 Jan
19.500 kr.
17.700 kr.
16.500 kr.

Prisen inkluderer

 • Flyforbindelse
 • Modtagelse afhentning og aflevering i Nairobi lufthavn
 • Egen engelsk talende privat chauffør og guide under hele turen
 • Alle ophold og overnatninger på lodgerne
 • Helpension under safarien
 • Privat safari tour van med ”pop-up tag” med god plads og garanteret vinduesplads
 • Alle transporter til og fra områder, parker og overnatningssteder
 • Alle game drives (safari i bilerne) i nationalparkerne
 • 24 timers radio service
 • Brændstof og afgifter
 • Alle park entreer
 • Alle vejafgifter
 • Vand på flaske under hele safarien
 • Rejsegarantifonden

 Prisen inkluderer ikke

 • Visa, vacciner og rejseforsikring

Tur info

Turen er en individuel tur I jeres eget sluttede selskab i eget privat safari køretøj. Under hele rejsen har I ligeledes jeres egen privatchauffør/guide som taler flydende engelsk og kender alle dyr, safariparker og Kenyas kultur.

Drikkepenge

De lokale chauffør/guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler drikkepenge, når safarien er slut. Man skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge. En chaufførguide får typisk USD 40 pr dag. til deling blandt passagererne.

 

Værd at vide

Privat chauffør og guide under hele rejsen

På denne rejse får I jeres helt egen privat chauffør. Chaufføren er også jeres guide, taler perfekt engelsk og er til jeres fulde rådighed under hele turen.

 

Afrikas Horisonters chauffører kender nationalparkerne indgående. De kan genkende selv de mindste kørestier, ved hvor dyrene er og modtager løbende meldinger ang. nye muligheder og dyreforekomster. De er uddannede naturguider og kender alle dyr, fugle og naturligvis – den Kenyanske kultur og levevis.

 

Kenyanerne er elskelige mennesker. De er meget serviceminded og humoristiske af natur og man kommer hurtigt og naturligt ind på livet af dem. Har I spørgsmål undervejs, så er det bare at spørge løs – vores chauffører / guider svarer på alt og er meget åbne.

Mad og drikke

Man spiser godt på overnatningsstederne, når man er på safari. På hoteller og lodger er der som oftest buffeter. På de mindre teltcamps er det internationale menuer og som regel to til tre retter. Alle slags drikkevarer er tilgængelige lige fra vand og øl til vin og drinks, te og kaffe.  Kenyanerne er meget venlige og vandt til turister og kan som oftest altid finde ud af noget, hvis man har specielle ønsker.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Læs Mere

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer